Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. . Pisk ingredienserne til marinaden sammen i en skål. Læg kyllingefileterne i skålen. Lad det trække i køleskab 1-2 timer. Tag kødet op af marinaden. Læg det i en smurt bradepande. Stil i ovnen ved 225 gr. i 20-25 min., til kødet er gennemstegt. Skær kødet i tynde skiver.
  2. Steg tomater og hvidløgsfed på en tør pande, til der kommer lidt sorte pletter på. Skær tomaterne i mindre stykker, og hak hvidløgsfedet. Kom tomat, hvidløg, jalapeno og olie i en blender, og mix det sammen. Smag til med salt.
  3. Varm tortillaspandekagerne op, gerne en ad gangen på en tør pande. Fyld dem med kylling, salat, peberfrugt, salsa og cremefraiche. Kom evt. ekstra jalapeno i.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it