Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Fjerkræ
Her koncentreres svampesmagen i retten, og samtidig slipper du for en masse kedeligt fedt fra kyllingerne. Alle slags spiselige svampe kan bruges.
Sådan gør du:
  1. Skær kyllingen i 4-6 stykker, og gå dem efter for fjerrester og overflødigt skind. Fordel skyllet persille, laurbærblade og timianstilke på en rist, læg kyllingestykkerne oven på, og pensl dem med smør. Læg risten over en bradepande eller et ovnfast fad, hæld 3-4 dl vand i bunden af fadet, og stil det hele i ovnen i ca. 25 min. ved 200 gr. Tilsæt mere vand, hvis det første fordamper.
  2. Tag bradepanden med rist og kylling ud af ovnen, og hæld væden fra bradepanden i en lille skål, så fedtet kan samle sig foroven.
  3. Bred de ituskårne svampe ud i bunden af bradepanden, læg kyllingestykkerne direkte oven på, og hæld portvin og den affedtede sky ved. Stil fadet tilbage i ovnen i ca. 15 min.
Tips!
Som tilbehør kan du f.eks. skære bagekartofler til i store tern (3 x 3 cm), pensle dem med olie og bage dem sammen med kyllingen i ca. 20 min.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Skønt bagværk