Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær kødet i mindre tern.
  2. Skær den træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i 3 cm stykker. Skræl og skær gulerødderne i skrå skiver. Kog aspargesene og gulerødderne op i 2 min. i lidt letsaltet vand. Afdryp grønsagerne.
  3. Hak løget, og svits det kort i smør i en gryde. Rør melet i. Tilsæt fløden og kogende suppe lidt ad gangen under omrøring. Tilsæt eddike og sukker.
  4. Kog stuvningen sammen ca. 5 min. under omrøring. Kom kød, gulerødder og asparges i. Varm kort igennem, og smag til med salt og peber. Kyllingefrikassé med ærter og gulerødder I stedet for asparges kan du komme 200 g friskbælgede ærter kogt i 2 min. og afdryppet i retten.
Tips!
I stedet for asparges kan du komme 200 g, friskbælgede ærter, kogt i 2 min. og afdryppet, i retten.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Dagens lækkeri

Skønt bagværk