Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Krydret kanellagkage
1 stk.
Dej:
175 g sukker
1 æg
175 g mel
1 spsk. kanel
2 tsk. kakao
Fyld:
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Rør sukker, smør og æg grundigt sammen. Sigt de øvrige ingredienser ned i skålen, og rør dejen sammen.
  2. Klip bagepapiret i 8-10 stykker, og tegn cirkler på papiret i den størrelse, du vil lave bundene. Dejportionen rækker til 10 bunde af 16-17 cm. Fordel dejen på bage-papir, og smør den tyndt ud med en palet. Bag bundene ca. 13 min. ved 150 gr. Tag dem ud af ovnen, men lad dem ligge på papiret, til de skal bruges.
  3. Smelt forsigtigt chokoladen, rør den med lidt olie, og glaser en af bundene med den.
  4. Pisk fløden til skum, og fyld den i en sprøjtepose eller stor frostpose. Læg kagen sammen direkte på fadet ved at sprøjte flødeskum mellem alle lagene. Nogle af dem vil helt sikkert knække, men det ser man ikke, når kagen er lagt sammen.
  5. Læg den chokoladeglaserede bund øverst, og server straks med lidt friske blåbær.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Dagens lækkeri

Skønt bagværk