Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør smør og farin blødt og cremet med en håndmikser. Tilsæt et æg ad gangen, og pisk grundigt mellem hvert æg. Bland mel, bagepulver, ingefær, kanel, nellike og kardemomme i en skål, og rør melblandingen i smørblandingen. Tilsæt yoghurt, groftrevet gulerod, fintrevet citronskal, citronsaft og hakkede dadler (uden sten). Bland det hele til en ensartet dej.
  2. Kom dejen i en bradepande (23 × 23 cm) beklædt med bagepapir.
  3. Stil kagen midt i ovnen ved 180 gr. i ca. 45 min., eller til kagen er gennembagt, og der ikke kommer dej med op, hvis du stikker i den med en strikkepind.
  4. Skær kagen ud i portionsstykker. rør cremen sammen, og lav små toppe som pynt med en sprøjtepose.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it