Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bland grundfarsen med tomatpure, fintrevet hvidløg, koriander, spidskommen og karry. Form 10 aflange frikadeller, og steg dem på panden i olie. Stik frikadellerne på spyd.
  2. Skær tomaterne i kvarter, og fjern kernerne (kom dem i en si over en skål, så saften bevares). Skær tomatkødet i tern. Flæk agurken, og kom kernerne i sien sammen med tomatkerner. Skær agurken i små tern. Hak løget fint. Bland tomat, agurk og løg i en skål. Pisk limeskal og -saft, olie og saften fra tomat og agurk med hakket mynte, og hæld det over salsaen. Krydr med salt og peber.
  3. Spis de krydrede frikadeller med salsa og tyrkiske brød.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it