Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Krydderkage med frosting
10 personer
225 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
200 g sukker
3 æg
Frosting:
200 g flødeost
500 g flormelis
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Kog øl og farin sammen ved lav varme, til sukkeret er smeltet. Lad det afkøle. Bland hvedemel, kakaopulver, ingefær, kanel og bagepulver i en skål. I en anden skål kommer du smør og sukker, og pisker det sammen, til det er cremet. Brug gerne en håndmixer. Pisk 1 æg i ad gangen. Rør så melblandingen i sammen med ølblandingen. Hak chokoladen, og vend den i.
  2. Kom dejen i en hjerteform f.eks. en silikoneform (Eva Trio) eller springform ca. 22 cm i diameter, som er smurt godt. Bag kagen ved 175 gr. ca. 1 time på midterste ovnribbe. Tjek, at kagen er gennembagt ved at stikke et spyd i kagen, er der rå dej på, skal den bage lidt længere.
  3. Pisk smør og flødeost luftigt med en håndmixer. Pisk flormelis i lidt ad gangen.
  4. Pynt den afkølede kage med frostingen. Har du frosting tilovers, så servér det til kagen i en lille skål.
Tips!
Her har vi pyntet med kagepynthjerter. De kan fås i mange større supermarkeder.
Velbekomme!
Annonce
Pin it