Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Den er nem at lave, og så smager den godt, denne kringle.
Kringle med remonce
(1 stor kringle, ca. 8 pers.)
75 g smør
½ dl fløde
25 g gær
2 æg
ca. 300 g hvedemel
Fyld:
50 g smør
75 g sukker
Sådan gør du:
  1. Smelt smørret i en gryde. Kom fløden i. Når det er fingervarmt, kommes det i en skål, og gæren røres ud heri. Rør sukker og æg i. Tilsæt melet, og ælt dejen sammen. Lad dejen hæve tildækket ca. 1 time et lunt sted.
  2. Rul dejen til en 60 cm lang pølse. Rul den flad ca. 1 cm tyk, så den bliver ca. 8 cm bred.
  3. Rør remoncen sammen, og smør den ud i en stribe på midten af stangen. Pensl kanterne af dejen med sammenpisket æg. Fold dejen ind over fyldet, så det bliver lukket godt inde. Form den lange pølse til en kringle, og læg den på bagepapir på en bageplade. Lad kringlen efterhæve ca. 15 min. Pensl med æg, og drys med perlesukker. Bag kringlen ved 200 gr. i ca. 25 min. på midterste ovnribbe. Hold øje med den, så den ikke bliver for mørk.
Tips!
Du kan blande 1½ dl rosiner i remoncen.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann/Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it