Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kør mandler og sukker i en foodprocessor. Kom æggehviderne i, og miks blandingen, til den er ensartet og lidt varm. Skær marcipanen i mindre stykker, og kom dem i mandelmassen. Miks igen. Lad dejen stå tildækket i køleskab, til den er helt kold.
  2. Rul dejen ud i pølser af 4 cm's tykkelse. Rul dem flade, og skær dem i 4 cm lange stykker. Fordel stykker af nougat på midten. Saml dejen omkring nougaten. Tryk stykkerne, så de får form som tagrygge. Pensl med sammenpisket æggeblomme. Bag kransekagerne ved 200 gr. i ca. 15 min., og pynt dem med smeltet chokolade.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it