Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Kød
Gulerodspuré smager også godt til stegt kylling, stegt hvid fisk og oksesteg.
Koteletter med gulerodspuré med rosmarin
4 personer
Koteletter med gulerodspuré med rosmarin
1 spsk. citronsaft
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Krydr kødet med salt og peber. Varm olien op på en pande, og brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Steg dem færdige ved jævn varme 3-4 min. på hver side.
  2. Hak løget. Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Kog løg, gulerødder og rosmarin i bouillon ca. 30 min. under låg. Blend det jævnt i en foodprocessor eller stavblender. Kog op igen under omrøring, og smag til med citronsaft, salt og peber. Server puréen til koteletterne.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it