Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien op på en pande. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme, og steg dem færdige ca. 3 min. på hver side. Tag kødet af panden.
  2. Skær enderne af grapefrugten. Skær skallen og den hvide hinde af med en skarp kniv. Skær grapefileterne ud. Gør det over en skål, så saften bliver opsamlet. Lad fileterne falde ned i skålen, efterhånden som de bliver skåret af. Vrid de tomme grapefrugthinder for saft. Rør olie og sennep ned i saften. Skyl og afdryp salaten grundigt. Snit forårsløgene fint. Vend den spæde spinat og forårsløg i grapefrugtblandingen.
  3. Krydr salaten med salt og peber. Rist nødderne på en pande, og drys dem over kød og salat ved servering.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it