Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skyl blåmuslingerne under koldt vand. De muslinger, som ikke er lukkede, skal du banke let med bordet. Hvis ikke de lukker sig, skal de kasseres. Kog hvidvinen/ vandet op i en gryde. Tilsæt salt. Kom muslingerne i. Kog muslingerne 5-6 min. under tætsluttende låg. Kasser de muslinger, som ikke har åbnet sig. Si kogelagen gennem et kaffefilter. Tag de fleste muslinger ud af skallerne, gem nogle i skaller til pynt.
  2. Skær løget i små tern. Svits løget i olien i en gryde, uden at det tager særlig farve. Tilsæt persille, hvidløg og kogelage. Kog det sammen 2-3 min.
  3. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte. Vend pastaen i løgblandingen. Vend muslingerne i. Server straks med panderistede pinjekerner og lidt friskhakket rød chili som pynt.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it