Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Denne kage kan du sagtens bage dagen i forvejen. dæk den til, og stil den køligt, dog ikke i køleskab, for så bliver den for bastant. Vent gerne med at pynte kagen med chokolade til 3-4 timer før servering, da den så skinner flottest.
Sådan gør du:
  1. Smelt hakket chokolade, sukker, kaffe og smør over vandbad. Pisk et æg ad gangen i. rør mandler og hvedemel i.
  2. For en firkantet form (20 x 20 cm) eller en springform (22 cm i diameter) med bagepapir, og kom dejen i formen. Bag kagen i ovnen ved 180 gr. på midterste ovnribbe ca. 45 min. Afkøl kagen.
  3. Smelt chokoladen i mikroovn eller over vandbad sammen med olie. smør det på kagen, og lad det stivne. rul det meste af marcipanen ud til en pølse, og rul den flad. sæt marcipankanten på kagen hele vejen rundt. form evt. en rose af resten af marcipanen, og sæt den på kagen. Her har vi sat blade på rosen af frisk mynte.
  4. Bind evt. et lilla silkebånd omkring kagen, og fordel blåbær omkring. server med flødeskum eller vaniljeis.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it