Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Kold rabarbersuppe med mynte og is
(6 personer)
Sværhedsgrad: Middel
Tidsforbrug: 2 timer, heraf 30 min.
300 g rabarber
4 dl vand
4 dl sukker
Sådan gør du:
  1. Flå den røde skræl af rabarberne, og kog dem op i vand, sukker og limesaft 5 min. Si lagen.
  2. Skær rabarberstængerne ud i 6 cm stykker, som skæres igennem på langs. Læg dem i et ovnfast fad, og hæld den kogte lage over.
  3. Stil fadet i ovnen ved 200 gr. i 15-20 min. Tag fadet ud og køl rabarber og lage helt af.
  4. Fordel rabarberstykker og lage i 6 tallerkner. Arranger iskugler og jordbær eller hindbær over.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it