Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog vandet op med eddike, peber, laurbærblad, citron og stilke af krydderurter. Læg fisken i kogevandet, og lad det koge så småt, at det bare perler i ca. 8 min. Mærk med en finger, fisken skal føles fast. Tag stykkerne op, dæk med folie, og køl dem helt af.
  2. Rør yoghurten med hakkede krydderurter, lime, chili, salt og peber, og fortynd evt. med lidt af den siede kogelage. Lad den trække til næste dag.
  3. Anret portionsvis med lidt salat.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Fingervanter 20 feb 2017 09:09 Elisabeth120312
"Fjeren" 16 feb 2017 12:18 Anne Neves
"Fjeren" 16 feb 2017 12:15 Anne Neves
Vest str. 6 år 16 feb 2017 11:57 Anne Neves
Savlesmække 16 feb 2017 11:52 Anne Neves
Hæklet ugle 16 feb 2017 11:47 Anne Neves
Fingervanter 12 feb 2017 10:38 Elisabeth120312

Dagens lækkeri