Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog vandet op med eddike, peber, laurbærblad, citron og stilke af krydderurter. Læg fisken i kogevandet, og lad det koge så småt, at det bare perler i ca. 8 min. Mærk med en finger, fisken skal føles fast. Tag stykkerne op, dæk med folie, og køl dem helt af.
  2. Rør yoghurten med hakkede krydderurter, lime, chili, salt og peber, og fortynd evt. med lidt af den siede kogelage. Lad den trække til næste dag.
  3. Anret portionsvis med lidt salat.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it