Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bland ingredienserne til saucen. Varm en wok eller stegegryde op med olie. Svits den røde currypaste et par min. Kom kødet i, og lynsteg det med et par min. Kom saucen ved, og kog det sammen et par min. Tilsæt peberfrugter i strimler, løg i både og peanutbutter. Kog det sammen i 2 min.
  2. Smag retten til med fishsauce og evt. lidt lime eller citronsaft.
  3. Server retten med ris og ananas skåret i tern.
Tips!
Retten kan serveres med en skål kokosnøddecreme (købes i små kartoner), som hver især kommer over retten.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it