Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Lækker og frisk lagkage.
Kokoslagkage
10 personer
3 æg
250 g sukker
100 g smør
200 g hvedemel
Desuden:
2 spsk. appelsinsaft
Kokoslikør-creme:
200 g flormelis
Desuden:
Sådan gør du:
  1. 1. Pisk æggene skummende. Kom sukkeret i, og pisk det til en luftig masse. Smelt smørret, og rør det i. Bland hjortetakssalt og hvedemel, og vend det i dejen skiftevis med fløden. Kom dejen i en springform (22 cm i diameter) foret med bagepapir. Bag kagen 50-60 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Stik et spyd i kagen, hvis der er rå dej på, skal den bage lidt længere.
  2. Skær den afkølede kage i 3 kagebunde med en god lang brødkniv. Dryp bundene med 2 spsk. limesaft blandet med 2 spsk. appelsinsaft.
  3. Rør flormelis, kokoslikør og smør sammen. Pisk fløden til skum, og rør den i. Fordel cremen mellem lagkagebundene, oven på kagen og på kagens sider.
  4. Pynt med høvlet kokosmel.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it