Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Vores påskefrokost: 5 retter til et skønt påskefrokostbord

Påsken handler om hygge, samvær og ikke mindst dejlig mad. Her har vi samlet 5 bud på dejlige påskeretter der kan fuldende enhver påskefrokost.

 

Påskesild

Kyllingesalat med grønne asparges

Oksespidsbryst med peberrod og brøndkarse

Små lammefrikadeller på spyd

Mini-påskecheesecake med citron

Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær sildefileterne i mindre stykker. Læg dem i en skål, og pynt med æblebåde og persille.
  2. Rør ingredienserne til karrysalaten sammen, og smag den til med salt og peber. Server silden med karrysalaten pyntet med forårsløg og dild.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Skær den træede ende af aspargesene, og skær dem i 2 cm stykker. Kog dem op i letsaltet vand ca. 2 min. Afdryp dem i en sigte, og afkøl dem. Skær kyllingekødet i tern. Snit forårsløget. Skær bladselleristængerne i små tern.
  2. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt. Vend asparges, kylling, forårsløg og bladselleri i. Gem lidt aspargeshoveder og bladselleritern, og pynt med dem til sidst.
Tips!
Server evt. også sprødstegte baconskiver til.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Kom kødet i en gryde, og dæk med koldt vand. Kog op og skum af. Tilsæt suppevisk og peberkorn. Kog kødet 2-3 timer, til det er helt mørt. Afkøl kødet lidt. Stil kødet tildækket i køleskabet, og køl det helt af, inden det skæres i tynde skiver.
  2. Pisk fløden til skum. Smag til med eddike, sukker og peberrod. Server peberrodsfløden til oksebrystet.
Tips!
Pynt evt. med revet peberrod og kvarte cherrytomater samt persille.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Rør først kødet med salt. Rør herefter peber, hvidløg, løg, persille, evt. mynte, æg og hvedemel i. Rør til sidst mælken i. Nu kan du stege frikadellerne eller lade farsen stå i køleskab en halv times tid. Hvis farsen har hvilet, skal du røre den igennem igen, tilsæt evt. lidt mere mælk, hvis den er blevet for fast.
  2. Dyb en ske i koldt vand. Tag herefter en portion fars op på skeen, og form en aflang frikadelle i hånden.
  3. Varm olie og smør op på en pande. Læg frikadellerne på panden, og brun dem på begge sider. Skru ned for varmen, og steg dem færdige ved jævn varme ca. 12-15 min. i alt. Vend dem flere gange undervejs. Tjek, at frikadellerne er gennemstegt. Sæt dem på spyd
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Kom kiks, sukker og smør i en foodproces-sor, og miks det sammen. Fordel kiksemas-sen i bunden af 12-16 små glas eller muf-finsforme. Pres kiksebundene godt sammen. Stil dem tildækket i køleskabet.
  2. Læg husblassen i blød i koldt vand ca. 10 min.
  3. Smelt hakket hvid chokolade i mikroovn eller over vandbad.
  4. Smelt husblassen i det vand, der følger med, i mikroovn eller over vandbad. Rør citronsaften i. Rør cremefraiche og flødeost i sammen med citronskal. Rør lidt af denne masse i husblassen. Rør husblasmassen i resten af flødeostemassen. Rør nu lidt af denne masse i chokoladen. Vend chokolade-blandingen i flødeostemassen.
  5. Pisk æggehviden med sukkeret, til det er hvidt og luftigt. Vend de piskede æggehvi-der i flødeostemassen. Pisk fløden til skum, og vend også det i. Hæld massen over kikse-bundene. Dæk med plastfilm. Stil desserten i køleskab 3-4 timer. Pynt desserterne med mynte.
Tips!
Du kan også fore en springform, 22 cm i diameter, med plasthusholdningsfilm og først komme kiksebunden i og herefter flødeostemassen over, så får du en stor kage i stedet. Friske bær smager godt til denne dessert.
Velbekomme!
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Dagens lækkeri

Skønt bagværk