Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Vi vil have pasta - basta!

Pasta er som skabt til det moderne, travle hverdagsliv. Det er nemt og hurtigt og rummer en verden af muligheder. Men bedst af alt – god pasta smager skønt og behøver ikke mange ingredienser for at blive til en dejlig ret.

Pasta med kalvekød og salviesauce

Ravioli med rejer i hvidløgssmør

Pasta med valnødder og ristet courgette

Penne med ostesauce og sprødstegt bacon

Annonce
Sådan gør du:
  1. Hak løget fint. Varm olien, og steg løgene i ca. 5 min. Fjern løgene fra panden, og skru op for varmen.
  2. Brun kødet af, hvis det er nødvendigt, så hæld mere olie på.
  3. Skær tomaten i små tern, og steg dem med et par min. Drys melet på, og lad det stege med lidt. Hæld bouillonen på, tilsæt løgene, og lad det hele koge i ca. 2 min. Hæld fløde og tomatkoncentrat på, og kog det i 1 min. Fjern gryden fra varmen, og tilsæt salvie, salt og peber.
  4. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og vend den i saucen. Drys evt. med lidt friskhakkede salvieblade.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Sådan gør du:
  1. Skær tynde skiver af hvidløget, knæk den nederste del af aspargesene, og steg dem i smørret over svag til jævn varme et par minutter, uden at hvidløgene bliver brune.
  2. Hak dilden, og vend den i sammen med rejer. Varm det hele igennem, og krydr med salt og peber.
  3. Kog raviolierne i rigeligt saltet vand efter anvisning på emballagen. Vend raviolierne rundt med pandens indhold. Bland ravioli med salat, og spis retten straks.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Sådan gør du:
  1. Hak valnødderne groft. Skær courgetten i ca. 1½ × 1½ cm tern, og varm olien på panden. Steg courgetteternene et par min. Skær hvidløg i tynde skiver, og steg dem og valnødderne med det sidste min. Krydr med rosmarin, citronsaft, salt og peber.
  2. Kog pasta i rigeligt saltet vand, til de stadig har lidt bid i midten.
  3. Vend pastaen med pandens indhold. Riv skinken fra hinanden, og bland den i pastaretten, eller server den til. Riv parmesanosten, og drys den over.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Sådan gør du:
  1. Varm smørret i en lille kasserolle. Hak løget fint, og steg det i smørret i ca. 5 min. over svag til jævn varme. Drys melet på, og steg det med et par min. Hæld vinen på, og lad den koge op over jævn varme under omrøring. Bland fløde og mælk sammen, og hæld det i, pisk under omrøring, til saucen er kogt op. Tilsæt osten, og lad det hele koge godt sammen, mens du rører i gryden, til osten er smeltet. Lad det koge igennem, og krydr med muskat, salt og peber.
  2. Steg bacon sprødt på en pande eller i ovnen, og læg det på køkkenrulle.
  3. Kog penne i rigeligt saltet vand, til de stadig har lidt bid i midten. Vend pastaen i ostesauce, og drys med knust bacon og purløg.
  4. Spis pastaretten med en grøn salat til.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Dagens lækkeri

Skønt bagværk