Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Ugens lækkeri: Vandbakkelser med kaffecreme

Vandbakkelser er en sød klassiker, der er god til både dessert og eftermiddagskaffen. Både vandbakkelser og creme kan bages og laves klar i god tid, inden de skal nydes.

Annonce

Her har vi fyldt de klassiske vandbakkelser med lækker kaffecreme.
Vandbakkelser med kaffecreme
(ca. 20 stk.)
Dej:
2½ dl vand
75 g smør
1 knsp. salt
1 spsk. sukker
150 g hvedemel
4 æg
Kaffecreme:
2 spsk. honning
1½ tsk. Nescafé
Chokoladeglasur:
2 spsk. kakao
Sådan gør du:
  1. Kom vand, smør, salt og sukker i en kasserolle, og kog det op. Tilsæt mel, og pisk grundigt i dejen, til den er jævn og pæn. Pisk æggene i et ad gangen, til dejen samler sig.
  2. Kom dejen i en sprøjtepose med mellemstort hul, og sprøjt ca. 7 cm tykke ”pølser” ud på bageplade med bagepapir (lav gode mellemrum mellem vandbakkelserne). Bag dem midt i ovnen ved 220 gr. i ca. 15 min.
  3. Varm fløde, honning og kaffe op i en lille kasserolle over svag varme. Hak chokoladen, og smelt den heri under omrøring, fjern gryden fra varmen. Stil kaffecremen køligt mindst 3 timer (gerne natten over). Pisk cremen let, når den skal bruges.
  4. Pisk flormelis, kakao og æggehvide sammen med elpisker. Fyld vandbakkelserne med kaffecreme, og pynt med chokoladeglasur.
Tips!
Vandbakkelserne kan også fyldes med hindbærmarmelade, flødeskum eller karamelcreme.
Velbekomme!
Opskrifter: Susanne Engelstoft Rasmussen
Foto: Betina Hastoft
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Skønt bagværk