Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Ugens lækkeri: Upside-down kage med ananas

En nem og lækker klassiker, der serveres med flødeskum til. I stedet for ananas kan du også bruge æbler, pærer eller blommer.

 

PRØV OGSÅ: Tarte tartin med mango

Annonce

Bagværk
En nem og lækker klassiker, der serveres med flødeskum til. I stedet for ananas kan du også bruge æbler, pærer eller blommer.
Upside-down kage med ananas
(10 pers.)
50 g smør
3 spsk. sukker
Dej:
125 g smør
125 g sukker
2 æg
2 spsk. citronsaft
1 tsk. bagepulver
200 g hvedemel
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. For en springform med bagepapir, eller brug en silikonebageform (ca. 20 cm i diameter). Smelt 50 g smør, og hæld smørret i bunden af formen. Drys sukker over. Læg afdryppede skiver af ananas på. Fordel cocktailbær over.
  2. Rør smør og sukker sammen. Tilsæt æggene et ad gangen. Rør citronskal, saft og vaniljesukker i. Bland bagepulver og hvedemel, og sigt det i. Vend dejen sammen. Fyld dejen over ananas og cocktailbær.
  3. Bag kagen ved 175 gr. i ca. 45-50 min. på midterste ovnribbe. Stik et spyd i kagen, og se, om der sidder dej på, gør der det, skal den have lidt mere. Køl kagen af. Vend kagen ud på et fad. Server med flødeskum.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Jes Buusmann
Annonce