Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Ugens lækkeri: Sauternefromage på sprøde mandelbunde

Her har vi lavet en luftig fromage med en sød sauterne dessertvin og lagt fromagen mellem to sprøde mandelbunde.

 

PRØV OGSÅ: Kahluafromage

 

PRØV OGSÅ: Tiramisufromage

Annonce

Søde sager og drikke
Her har vi lavet en luftig fromage med en sød sauterne dessertvin og lagt fromagen mellem to knasende sprøde mandelkager.
Sauternefromage på sprøde mandelbunde
(4 personer)
2 bægre past. æggeblommer
5 spsk. sukker
3 dl mælk
5 blade husblas
Mandelbunde:
100 g smør
100 g sukker
1½ spsk. hvedemel
3 spsk. mælk
Pynt:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Kog ingredienserne sammen i en gryde. Lad det køle af, til det er lunkent. Fordel dejen i flade cirkler på bagepapir (ca. 5 cm i diameter).
  2. Bag bundene ca. 10 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Bag få ad gangen.
  3. Afkøl bundene, inden de løftes af bagepapiret. Du kan også bage en stor bund og udstikke cirkler straks efter bagningen. Læg bundene sammen to og to med fromagen imellem. Pynt med flødeskum og mynte. Server med frisk frugt.
Tips!
Du kan også lade fromagen stivne i en stor skål, og servere kager og frugt hertil.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Jes Buusmann
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Dagens lækkeri