Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Ugens lækkeri: Romfromage med sprød bund

Den klassiske romfromage er god i sig selv, men prøv denne variation med sprød bund - den lækre, knasende bund passer perfekt til den bløde fromage.

Annonce
Sådan gør du:
  1. Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pisk æggeblommerne med sukkeret, og rør rom i. Smelt husblassen over vandbad eller i mikroovn. Rør lidt af æggemassen i husblassen, og rør herefter husblassen i resten af æggemassen. Pisk æggehviderne stive. Pisk fløden til skum. Vend først æggehviderne i æggemassen. Vend herefter flødeskummet i.
  2. Knus biscottierne i en foodprocessor sammen med smørret. Fordel det i bunden af en skål. Hæld fromagen over. Lad det stivne i køleskabet i 6 timer. Pynt gerne fromagen med flødeskum og bær.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Jes Buusmann
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Dagens lækkeri