Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Ugens lækkeri: Romfromage med sprød bund

Den klassiske romfromage er god i sig selv, men prøv denne variation med sprød bund - den lækre, knasende bund passer perfekt til den bløde fromage.

Annonce
Sådan gør du:
  1. Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pisk æggeblommerne med sukkeret, og rør rom i. Smelt husblassen over vandbad eller i mikroovn. Rør lidt af æggemassen i husblassen, og rør herefter husblassen i resten af æggemassen. Pisk æggehviderne stive. Pisk fløden til skum. Vend først æggehviderne i æggemassen. Vend herefter flødeskummet i.
  2. Knus biscottierne i en foodprocessor sammen med smørret. Fordel det i bunden af en skål. Hæld fromagen over. Lad det stivne i køleskabet i 6 timer. Pynt gerne fromagen med flødeskum og bær.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Jes Buusmann
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Juleophæng 10 dec 2016 18:34 Kirsten Skjerbek
Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha

Dagens lækkeri

Skønt bagværk