Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Ugens lækkeri: Marengs med hindbær- limesyllabub

Syllabub er en klassisk engelsk dessert, som er supernem at lave og smager skønt. Her får du den i en sprød, syrlig og sød variant med marengs, hindbær og lime. 

 

PRØV OGSÅ: Marengsdessert - Peach Melba-pavlova

Annonce

Syllabub er en klassisk engelsk dessert, som både er supernem at lave og tilmed smager skønt. Her får du den i en sprød, syrlig og sød variant med marengs, hindbær og lime.
Marengs med hindbær-limesyllabub
(6-8 pers.)
Marengs:
110 g sukker
Syllabub:
300 g hindbær
½ dl vand
100 g sukker
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Marengs: Pisk æggehviderne helt stive. Pisk sukkeret i lidt ad gangen, til sej marengs. Fordel marengsen på bagepapir i 6-8 fuglereder.
  2. Bag fuglerederne 30 min. ved 140 gr. Sluk ovnen, og lad marengsene afkøle i ovnen.
  3. Syllabub: Kog 150 g af hindbærrene op i en gryde med den halve dl vand og sukker 4-5 min. Pres det gennem en sigte. Bland helt afkølet hindbærsaft med limesaft. Stil skålen ned i en anden skål med vand og isterninger. Tilsæt fløden. Pisk med en håndmikser, til der dannes bløde toppe 4-5 min.
  4. Fordel skummet over marengsene. Pynt med hindbær, limebåde og mynte.
Tips!
Du kan drysse desserten med grofthakket, mørk chokolade.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Mikkel Adsbøl
Annonce