Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Ugens lækkeri: Marengs med hindbær- limesyllabub

Syllabub er en klassisk engelsk dessert, som er supernem at lave og smager skønt. Her får du den i en sprød, syrlig og sød variant med marengs, hindbær og lime. 

 

PRØV OGSÅ: Marengsdessert - Peach Melba-pavlova

Annonce

Syllabub er en klassisk engelsk dessert, som både er supernem at lave og tilmed smager skønt. Her får du den i en sprød, syrlig og sød variant med marengs, hindbær og lime.
Marengs med hindbær-limesyllabub
(6-8 pers.)
Marengs:
110 g sukker
Syllabub:
300 g hindbær
½ dl vand
100 g sukker
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Marengs: Pisk æggehviderne helt stive. Pisk sukkeret i lidt ad gangen, til sej marengs. Fordel marengsen på bagepapir i 6-8 fuglereder.
  2. Bag fuglerederne 30 min. ved 140 gr. Sluk ovnen, og lad marengsene afkøle i ovnen.
  3. Syllabub: Kog 150 g af hindbærrene op i en gryde med den halve dl vand og sukker 4-5 min. Pres det gennem en sigte. Bland helt afkølet hindbærsaft med limesaft. Stil skålen ned i en anden skål med vand og isterninger. Tilsæt fløden. Pisk med en håndmikser, til der dannes bløde toppe 4-5 min.
  4. Fordel skummet over marengsene. Pynt med hindbær, limebåde og mynte.
Tips!
Du kan drysse desserten med grofthakket, mørk chokolade.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Mikkel Adsbøl
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Dagens lækkeri