Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Ugens lækkeri: Flot barbiekage

Hvorfor ikke fuldende pigedrømmen med en imponerende barbielagkage lagt sammen med lækkert hindbærfyld og smørcreme ? Den er faktisk slet ikke svær at lave.

 

PRØV OGSÅ: 5 sjove kageopskrifter til børn og barnlige sjæle

Annonce

BagværkSøde sager og drikke
Skøn barbielagkage med hindbær, der faktisk slet ikke er svært at lave.
Flot barbiekage
10 personer
Fyld:
1 dl vand
100 g sukker
4 blade husblas
Smørcreme:
200 g smør
1 dl mælk
400 g flormelis
Desuden:
1 lille dåse dekorationsicing
Sådan gør du:
  1. Kog hindbærrene op i vand 3-4 min. Pres dem gennem en sigte. Kog saften op med sukker. Tag gryden fra varmen, og kom afdryppede husblasblade i. Rør til de er opløst. Køl af, til den er en anelse lun. Pisk flødeskummet, og vend det i.
  2. Skær en bund til, så den er 12 cm i diameter. Skær 5 bunde til på 17½ cm i diameter. For en 2 liters magretheskål med plastfilm. Læg den lille bund nederst. Fordel 2- 3 cm hindbærskum over. Læg en bund mere, og hindbærskum over. Fortsæt på samme vis, og slut med en bund. Dæk kagen til, og stil den i køleskab 2 timer.
  3. Pisk med en håndmikser smør med mælk og flormelis, til det er cremet. Vend kagen ud på et fad, og fjern plastfilmen. Fordel smørcremen på kagen, så den er helt dækket.
  4. Udrul en cirkel (ca. 30 cm i diameter) af lyserød fondant. Dæk kagen med fondanten. Hvis du kan få det til at folde lidt som stof, ser det fint ud. Skær et hul i kagens top, og skrab lidt af kagen op med en ske. Pak dukkeoverkroppen af en barbiedukke ind i plastfolie til husholdningsbrug, så ikke evt. skadelige stoffer trænger fra dukkeplasten ind i kagen. Sæt dukken ned i kagen.
  5. Kom icingen i en sprøjtepose med stjerne- eller fladtylle. Dekorer kagekjolen efter fri fantasi. Pynt med sukkerblomster, som du sætter fast med icing. Kjoletoppen og sjalet er lavet af stykker af udrullet rektangulært fondant.
Tips!
Fondant, icing og sukkerblomster kan købes på www.specialkoebmanden.dk og i Kop & Kandes butikker.

Smørcremen på kagen forhindrer væsken fra bærrene i at trænge ud i fondanten, som ellers kan blive ødelagt.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Mikkel Adsbøl
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Søren Pind 19 jan 2017 15:32 byGuggenheim
Hjerte pude 19 jan 2017 15:20 byGuggenheim
"Villateltet" 18 jan 2017 17:10 raha
Hækling 16 jan 2017 12:14 Hanne Lis Olsen
Cirkeline 2 jan 2017 10:00 Hanne Lis Olsen
Savlesmække 18 dec 2016 12:12 Anne Neves

Dagens lækkeri

Skønt bagværk