Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Tag maden med ud

Maden smager så dejligt i det fri. Så fyld kurven med lækker mad, og inviter familien med på tur i skoven, til stranden eller bare til et hjørne af haven. Husk også drikkevarer, masser af vand, kaffe, te, tallerkner, bestik, servietter, flute, frugt og grøntsagsstænger.  Her får du vores skovtursmenu:

 

Olivenbrød med parmaskine og mozzarella

Minitærter med kylling.

Péche melba-mousse

Annonce
Sådan gør du:
  1. Udrør gæren i lunkent vand. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen. Ælt dejen, til den er smidig. Stil den til hævning tildækket et lunt sted ca. 1 time.
  2. Slå dejen ned. Del den i 8 stykker. Tryk stykkerne ud til ovale stykker, ca. 1½ cm tykke. Lad dem efterhæve 15 min.
  3. Tryk oliven ned i dejens top, og pensl med olie. Stil brødene i ovnen ved 225 gr. i ca. 18 min.
  4. Fyld de afkølede brød med parmaskinke, skiver af mozzarella og tomater. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber. Pynt med basilikumblade.
Velbekomme!

FjerkræTærter, pizza og madpandekager
Her har vi bagt minitærter i muffinforme
Minitærter med kylling
(12 stk.)
200 g hvedemel
100 g smør
½ tsk. salt
2 spsk. koldt vand
Fyld:
100 g bacontern
4 æg
¾ tsk. salt
Sådan gør du:
  1. Smuldr smørret i melet, og tilsæt salt. Saml dejen med æggeblomme og vand. Lad dejen hvile i køleskab ca. 30 min.
  2. Rens porrerne godt, og skær dem i skiver. Kog dem 5 min. i letsaltet vand. Afdryp dem i en sigte.
  3. Steg baconternene sprøde. 4. Pisk æggene sammen med fløde, ost, muskatnød, salt og peber. Vend kylling, porre og bacon heri.
  4. Udrul dejen, og udstik 12 cirkler, ca. 11 cm i diameter. Smør muffinsformene, og kom dejen i. Kom kyllingefyldet i. Bag tærterne ved 175 gr. på midterste ovnribbe i ca. 45 min, til de er gyldne og gennembagte.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Hak chokoladen, og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Pisk æggeblommer og sukker cremet. Rør chokoladen i. Udblød husblassen 10 min. i koldt vand.
  2. Tag husblassen op af vandet, og smelt den i mikroovn eller over vandbad. Rør først de 2 spsk. appelsinsaft og lidt af chokoladeblandingen i husblassen. Rør denne blanding i chokoladeblandingen. Pisk fløden til let skum, og vend den i chokoladecremen.
  3. Skyl hindbærerne, og afdryp dem. Skræl fersknerne, og skær kødet i tern. Bland hindbær og ferskentern sammen med de 3 spsk. appelsinsaft. Fordel det i små glas, som du har låg til – vi har brugt nogle syltetøjsglas. Fordel moussen over. Luk glassene til.
  4. Stil glassene i køleskabet i ca. 4 timer. Pynt evt. med et hindbær og lidt frisk mynte, måske er du heldig at finde lidt vilde bær.
Velbekomme!
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Skønt bagværk