Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

5 lækre opskrifter til en anderledes madpakke

Her får du lidt ny inspiration til en god og sund frokost. Prøv for eksempel:

 

Mættende pastasalat

Wraps med chorizopølse

Rugbrødssandwich med kartofler

Salat nicoise

Polarbrødsrulle med saltkød og perberodssalat

 

Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, skyl den i koldt vand, og lad den dryppe af. Bland pastaen med smuldret fetaost, salatblade i mindre stykker, rucola, halverede tomater, syltede hvidløg og pølse i tynde skiver.
  2. Pisk dressingen sammen, og bland den i salaten.
  3. Kom salaten i en plastikboks eller madkasse beklædt med madpapir, og stil den på køl, til den skal spises.
Tips!
Hvis du vil undgå, at salaten bliver slatten og kedelig i madkassen, kan du evt. tage dressingen med i en separat beholder og komme den på, lige inden salaten skal spises. Hvis du har nogle kogte kikærter, ris eller bulgur, kan det også bruges i stedet for pasta. Børn kan ofte godt lide pastasalat, men måske skal nogle af ingredienserne erstattes med agurk og majskorn.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Smør begge tortillaer med mayonnaise. Du kan evt. tilsætte mayonnaisen lidt hvidløg.
  2. Læg chorizopølse på. Skær peberfrugten i tynde skiver, og fyld dem i sammen med spinat, mynte og evt. lidt hakkede, saltede og ristede mandler.
  3. Rul tortillaerne sammen omkring fyldet, og hæft rullerne med en snor eller tandstikker. Pak dem ind, så de er klar til at tage med.
Tips!
Til en mere børnevenlig wrap kan der bruges alm. spegepølse, skinke eller kødpølse samt grønsager efter smag.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Smør 2 skiver rugbrød med mayonnaise. Skær kartoflerne i skiver, og læg dem på de to brød. Drys med purløg og løvstikke.
  2. Steg bacon sprødt på panden, og læg dem på kartoffelmaden. Drys med lidt salt og peber. Placer de to stykker brød med kartofler oven på hinanden, og læg den tredje skive brød øverst.
  3. Pak sandwichen ind i madpapir, og kom den i en pose eller madkasse.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Kog ægget 7 min., og lad det køle af.
  2. Skær rødløg i tynde både, og arranger løg, oliven, drænet tun og salat skåret i mundrette stykker i en madkasse.
  3. Pisk dressingen sammen, og dryp den over salaten (gerne kort tid før salaten skal spises). Læg ægget skåret i kvarter øverst.
  4. Spis salaten med groft brød, og drys evt. croutoner over lige inden servering.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Sådan gør du:
  1. Smør polarbrødene med peberrodssalat.
  2. Læg pålægsskiverne og tomatskiver på. Kom et par salatblade og persille ovenpå, og rul brødene sammen omkring fyldet. Hæft med en snor eller tandstikker.
Tips!
Du kan variere smørelsen i brødene med rød pesto, ketchup, artiskokcreme, pickles eller andre cremer, der nemt kan købes på glas. Polarbrød er nordiske bløde og tynde, rektangulære brød bagt på en blanding af rug og hvede. De kan erstattes af tortillaer, tyrkiske fladbrød eller pandekager uden sukker.
Velbekomme!
Annonce