Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Sprøde cookies



Herlige godbidder, hentet i det amerikanske køkken. Gode til kaffepausen, eftermiddagsteen eller til at pleje den søde tand … disse knasende sprøde småkager er slet ikke til at modstå!

Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk smør og sukker i en skål, til det er cremet. Tilsæt et æg ad gangen og fi ntrevet ingefær, pisk grundigt. Bland mel, bagepulver og hakket chokolade sammen, og rør det i dejen, til den er godt blandet.
  2. Tag klumper af dejen med en ske, og form store, fl ade småkager på en bageplade med bagepapir. Læg dem med stor afstand på pladen, da de fl yder ud.
  3. Bag dem 7 min. på anden øverste ribbe ved 200 gr. ved varmluft, og lad dem afkøle på rist.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

BagværkSøde sager og drikke
Gode til kaffepausen, eftermiddagsteen eller til at pleje den søde tand … disse knasende sprøde småkager er slet ikke til at modstå.
Cookies
50 stk.
200 g mel
200 g smør
130 g flormelis
1 æg
Sådan gør du:
  1. Mel og smør smuldres i hånden eller foodprocessoren. Tilsæt flormelis, nødder og chokolade, og bland godt. Ælt dejen sammen med æg.
  2. Tril dejen til kugler, og læg dem på pladen. Giv hver dejkugle et lille tryk, og bag kagerne 8-10 min. ved 175 gr.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare

BagværkSøde sager og drikke
Kagerne kan bages som i Amerika, og så bliver der 12 stk., men de kan også bages i hjemlig størrelse, og så bliver der mange flere.
Peanutbutter cookies
ca. 30 stk.
60 g smør
50 g mel
1 æg
Sådan gør du:
  1. Mål det hele op, og rør det sammen med håndmikseren. Sæt dejen på pladen med god afstand, og bag kagerne ved 180 gr. i ca. 12 min.
  2. Lad dem hvile nogle minutter på pladen, inden de lægges til afkøling på en rist.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare
Sådan gør du:
  1. Rør smørret med sukker og farin, til det er luftigt. Rør et æg i ad gangen. Bland de øvrige ingredienser, og rør dem i.
  2. Sæt dejen med en spiseske i toppe med god afstand på bagepapir. Bag kagerne ved 200 gr. 10-12 min. på midterste ovnribbe. Du er nødt til at bage dem ad nogle omgange. Køl kagerne helt af, og opbevar dem i en kagedåse.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Rør smør, sukker og vaniljesukker cremet, og rør ægget i. Bland hvedemel, bagepulver, grofthakket chokolade og grofthakkede peanuts, og vend det i dejen.
  2. Tril dejen til kugler, ca. 6 cm i diameter. Stil dejkuglerne på bagepapir, og giv dem et tryk med håndfladen. Der skal være god plads imellem dem. Bag kagerne ca. 15 min. ved 180 gr. på midterste ovnribbe.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

BagværkSøde sager og drikke
Amerikanske børn kan også godt lide havregrynskager, og derovre kan de se sådan ud.
Oatmeal cookies
45 stk.
250 g farin
250 g sukker
2 æg
150 g mel
225 g havregryn
Sådan gør du:
  1. Smør og de to slags sukker køres cremet i foodprocessoren. Æg, mel, kanel, natron, salt og muskat tilsættes, og maskinen kører endnu et øjeblik. Grynene hældes i skålen, og dejen blandes meget hurtigt, grynene skal ikke findeles.
  2. Dejen sættes på pladen i valnøddestore klumper, og kagerne bages ved 190 gr. i 5-6 min. Lad dem blive kolde, inden de tages af pladen, og gem dem i en lufttæt dåse.
Tips!
Rører du dejen med håndmikseren, vil kagerne flyde lidt mindre og derfor behøve lidt længere bagetid.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Sådan gør du:
  1. Hak chokoladen groft.
  2. Pisk æg og sukker luftigt. Pisk smørret i. Rør hvedemel, salt og farin i. Rør chokoladen i. Form dejen til pølser med en diameter på 5 cm, og læg dem i plastfolie. Dejen er meget blød. Læg dejpølserne i fryseren i 2-3 timer eller natten over.
  3. Skær dejen i 1/2 cm tykke skiver. Bag kagerne ved 175 gr. i ca. 15 min. på midterste ovnribbe. Kom kagerne i en tætsluttende kagedåse, når de er helt afkølede.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce