Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Sorbet - den allerbedste sommeris

Se her, hvordan du kan udnytte alle de dejlige sommefrugter i smagfuld og forfriskende sorbetis.

Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog vand, sukker og lime- og citronsaft sammen, til det bliver som tynd sirup. Afkøl. Skold frugterne, og pil skindet af dem. Skær kødet i tern. Blend kødet i en foodprocessor sammen med den tynde sirup til en jævn masse. Kom massen i en fryseegnet beholder, og frys det til grødis. Blend massen jævn i en foodprocessor.
  2. Pisk æggehviderne stive. Pisk flormelis i til sej marengs. Vend marengsen i frugtmassen. Frys igen. Eller frys sorbeten i en ismaskine, her kan du komme marengsen i fra starten af indfrysningen.
Tips!
Server isen med flødeskum rørt med fyldet i flødeboller.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Kog vand og sukker sammen, til sukkeret er opløst. Afkøl det. Kom citronsaften i. Smag til, den skal være syrlig, men ikke sur.
  2. Frys massen ca. 2 timer. Pisk æggehviderne stive, og pisk flormelis i til sej marengs. Miks isen igennem på en foodprocessor, og vend marengsen i. Frys igen. Eller frys sorbeten i en ismaskine, her kan du komme marengsen i saften fra starten af indfrysningen.
  3. Fordel sorbeten i dessertglas eller på tallerkner, og pynt med flødeskum og evt. reven citronskal.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Kom melonkødet i en foodprocessor, og miks det jævnt sammen med pistaciemasse. Pres det gennem en sigte. Udrør sukkeret heri. Rør citronsaften i.
  2. Afkøl massen i køleskabet, og frys den i ismaskine eller i en fryseegnet beholder. Hvis du ikke bruger ismaskine, skal isen mikses igennem i en foodprocessor, når den er frosset til grødis.
Tips!
Man kan lave en ren melonsorbet ved at udskifte pistaciemassen med en ekstra melon.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Kog en ufarvet sirup af sukker, vand og citronsaft. Kom hindbær i, og kog det sammen 2 min. Pres hindbærmassen gennem en sigte. Afkøl. Frys massen i ca. 2 timer.
  2. Miks isen igennem i foodprocessoren.
  3. Pisk æggehviderne stive. Pisk flormelis i til sej marengs. Vend marengsmassen i isen. Frys igen. Hvis du vælger at fryse sorbeten i en ismaskine, kan du komme marengsen i saften fra starten af indfrysningen. Server sorbeten med friske hindbær og flødeskum.
Tips!
Dyp isvaflerne i smeltet chokolade og herefter i kagekrymmel.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Udrør sukker og kakaopulver i vand, mælk og sirup i en gryde. Bring det i kog under omrøring. Tag straks gryden fra varmen. Smelt chokoladen i massen. Afkøl den i køleskabet i 4 timer. Frys det i en ismaskine eller kom det i en fryseegnet form, og frys isen mindst 4 timer. Kom isen fra ismaskinen i fryseren, til den kan kugles op.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce