Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Sommerbrød der overrasker

Her får du 3 sommerlige brød med forskelligt fyld, der alle er fine som tilbehør til maden.

Annonce
Sådan gør du:
  1. Hak oliven groft. Hvis du bruger helt små oliven, behøver du ikke hakke dem. Kom dem i en skål, og bland med de øvrige ingredienser. Saml dejen, og læg den i en smurt brødform. Bag brødet ved 180 gr. i ca. 50 min. på anden nederste ovnribbe.
  2. Afkøl brødet, og skær det i skiver.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser. Rør dejen godt sammen. Stil den til hævning i ca. 1 time.
  2. For en bradepande på 22 x 32 cm med bagepapir, eller smør den godt med olivenolie. Hæld dejen i. Lad brødet efterhæve ca. 10 min. Tryk fordybninger med fingrene.
  3. Fordel pølseskiver og oliven over. Tryk dem lidt ned i dejen. Dryp med olie, og drys med rosmarin og salt.
  4. Bag brødet i ca. 20 min. Ved 225 gr. på midterste ovnribbe, til det er gyldent.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Fordel den forhævede dej i 6-8 cirkler, der er 2½ cm tykke, på bagepapir. Dejen er klistret, så kom evt. lidt olivenolie på hænderne, eller brug et par spiseskeer.
  2. Skyl spinaten godt. Kog ½ dl vand op i en gryde, og kom spinaten i. Læg låg over, og kog spinaten et par min., til den falder sammen. Afdryp den rigtigt godt i en sigte, pres bagsiden af en spiseske ned over spinaten, så det sidste vand trykkes ud. Fordel spinaten over bollerne, tryk det lidt ned i dejen. Fordel tomatskiver over. Riv osten på råkostjernet, og drys den over. Dryp med olivenolie.
  3. Bag bollerne ved 225 gr. På midterste ovnribbe i ca. 20 min.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce