Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 skønne kager med chokolade

Her har vi samlet 3 skønne chokoladekager, der passer til enhver sød tand. Prøv de herlige tætte og tunge brownies, der både kan serveres til kaffen eller som dessert med is og bær. Eller hvad med en dejlig sommerlet roulade, der er perfekt, når det gælder om at få noget ud af en lille pose bær. Eller måske er det de mørke muffins med ingefær og citron, der lokker mest? 

Brownies

Sommerroulade

Mørke muffins

 

► SE OGSÅ: Ugens lækkeri: Chokoladetærte med blåbær

► SE OGSÅ: Knas! 3 lækre kager med kiks i

► SE OGSÅ: 4 superpraktiske skærekager

Annonce
Sådan gør du:
  1. Bland de to slags sukker med æggene, og pisk det hele lyst og skummende.
  2. Smelt forsigtigt chokolade og smør sammen, og køl det lidt af.
  3. Bland mel og bagepulver sam-men med hakkede pekannødder og hvid chokolade.
  4. Rør først chokoladesmørmassen i de piskede æg og derefter mel-blandingen. Hæld dejen i en lille bradepande, der er beklædt med bagepapir, og bag kagen ved 180 gr. i ca. 25 min. Lad den køle helt af i formen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskirft: Karen Hare
Sådan gør du:
  1. Pisk æg og sukker til lyst og stabilt skum. Sigt kakao, bagepulver og mel over dejen, og bland forsigtigt. Bred dejen ud i en firkant, der måler ca. 25 x 35 cm.
  2. Bag bunden ved 200 gr. i 5-8 min. Den er færdig, når bulen efter et let tryk i overfladen retter sig ud igen.
  3. Vend bunden om på et stykke sukkerdrysset bagepapir, og dæk med et hårdt opvredet viskestykke. Vent 5 min., og træk så bagepapiret af bunden. Køl den helt af.
  4. Pisk fløden til skum, og smag den til med vaniljesukker. Bred den ud på kagebunden, dog ikke helt ud til kanten. Drys med bær, og rul forsigtigt sam-men ved hjælp af papiret. Læg rouladen på køl, til den skal spises. Sigt kakao over den, og skær den i stykker. Giv evt. lidt bær som tilbehør.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskirft: Karen Hare

Søde sager og drikke
Mørke muffins
(12-14 stk.)
300 g mel
200 g sukker
3 spsk. kakao
1 tsk. bagepulver
4 æg
Sådan gør du:
  1. Mål alle ingredienserne op, og rør dem sammen. Fyld muffinforme af papir ¾ med dej, og stil dem i muffinpander af metal. Bag kagerne ved 175 gr. i 20-25 min.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskirft: Karen Hare
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Fingervanter 20 feb 2017 09:09 Elisabeth120312
"Fjeren" 16 feb 2017 12:18 Anne Neves
"Fjeren" 16 feb 2017 12:15 Anne Neves
Vest str. 6 år 16 feb 2017 11:57 Anne Neves
Savlesmække 16 feb 2017 11:52 Anne Neves
Hæklet ugle 16 feb 2017 11:47 Anne Neves
Fingervanter 12 feb 2017 10:38 Elisabeth120312

Skønt bagværk