Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 skønne kager med chokolade

Her har vi samlet 3 skønne chokoladekager, der passer til enhver sød tand. Prøv de herlige tætte og tunge brownies, der både kan serveres til kaffen eller som dessert med is og bær. Eller hvad med en dejlig sommerlet roulade, der er perfekt, når det gælder om at få noget ud af en lille pose bær. Eller måske er det de mørke muffins med ingefær og citron, der lokker mest? 

Brownies

Sommerroulade

Mørke muffins

 

► SE OGSÅ: Ugens lækkeri: Chokoladetærte med blåbær

► SE OGSÅ: Knas! 3 lækre kager med kiks i

► SE OGSÅ: 4 superpraktiske skærekager

Annonce
Sådan gør du:
  1. Bland de to slags sukker med æggene, og pisk det hele lyst og skummende.
  2. Smelt forsigtigt chokolade og smør sammen, og køl det lidt af.
  3. Bland mel og bagepulver sam-men med hakkede pekannødder og hvid chokolade.
  4. Rør først chokoladesmørmassen i de piskede æg og derefter mel-blandingen. Hæld dejen i en lille bradepande, der er beklædt med bagepapir, og bag kagen ved 180 gr. i ca. 25 min. Lad den køle helt af i formen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskirft: Karen Hare
Sådan gør du:
  1. Pisk æg og sukker til lyst og stabilt skum. Sigt kakao, bagepulver og mel over dejen, og bland forsigtigt. Bred dejen ud i en firkant, der måler ca. 25 x 35 cm.
  2. Bag bunden ved 200 gr. i 5-8 min. Den er færdig, når bulen efter et let tryk i overfladen retter sig ud igen.
  3. Vend bunden om på et stykke sukkerdrysset bagepapir, og dæk med et hårdt opvredet viskestykke. Vent 5 min., og træk så bagepapiret af bunden. Køl den helt af.
  4. Pisk fløden til skum, og smag den til med vaniljesukker. Bred den ud på kagebunden, dog ikke helt ud til kanten. Drys med bær, og rul forsigtigt sam-men ved hjælp af papiret. Læg rouladen på køl, til den skal spises. Sigt kakao over den, og skær den i stykker. Giv evt. lidt bær som tilbehør.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskirft: Karen Hare

Søde sager og drikke
Mørke muffins
(12-14 stk.)
300 g mel
200 g sukker
3 spsk. kakao
1 tsk. bagepulver
4 æg
Sådan gør du:
  1. Mål alle ingredienserne op, og rør dem sammen. Fyld muffinforme af papir ¾ med dej, og stil dem i muffinpander af metal. Bag kagerne ved 175 gr. i 20-25 min.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskirft: Karen Hare
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Dagens lækkeri

Skønt bagværk