Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Pragtfulde pizzaer

Det er ikke spor svært at lave hjemmelavet pizza, og du kan variere den i det uendelige. Tag børnene med i køkkenet og giv dit lokale pizzeria kamp til stregen. Prøv for eksempel:

 

Kartoffelpizza med løg og oliven

Pizza med bacon

Pizza med champignonner, artoskokker og parmasan

Pizza med hakket kød

Pizza med hvidløg og pesto

Pizza med kikærter

Pizza med asparges

 

Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær løget i tynde skiver. Kog dem i letsaltet vand ca. 5 min. Afdryp dem i en sigte.
  2. Fordel tomatsaucen oven på pizzabundene. kom løg og kartofler i tynde skiver over. Drys oliven, ost og rosmarin over, og dryp med olivenolie.
  3. Bag pizzaerne ved 225 gr. på midterste ovnribbe ca. 20 min.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Smør pizzadejen med tomatpure, og dæk med den revne ost. Læg baconskiverne og de halve cherrytomater ovenpå, og lad pizzaen hvile, så den i alt har haft ca. 15 min. til at hæve.
  2. Bag pizzaen i ca. 18 min., eller til bunden er sprød og gennembagt.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. svits dem i olie, til de er gyldne.
  2. Her har vi rullet pizzadejen ud til ovale pizzaer. Fordel tomatsaucen på pizzabundene. Kom champignoner og artiskokker i mindre stykker samt courgetteskiver over. Fordel osten ovenpå. drys med rosmarin og oregano, og dryp med olivenolie.
  3. Bag pizzaerne ved 225 gr. på midterste ovnribbe ca. 20min.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Svits kødet i olien i en gryde, til det har skiftet farve. Kom pizzasauce ved, og kog det sammen i 3-4 min.
  2. Fordel kødfyldet over pizzabundene. Drys ost over, og krydr med oregano.
  3. Bag pizzaerne ved 250 gr. på midterste ovnribbe ca. 15 min.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Her har vi rullet dejen ud til små pizzaer. Fordel tomatsaucen over pizzabundene. Fordel tynde skiver af hvidløg og skiver af oliven over. Riv mozzarellaen på et rivejern, og drys med ost. dryp med olivenolie.
  2. Bag pizzaerne ved 225 gr. på midterste ovnribbe ca. 20 min. dryp pesto over, og pynt evt. med friske basilikumblade.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen, og ælt den meget smidig. Lad den hæve ca. 1 time.
  2. Rul dejen ud til en rund plade, og læg den på bagepapir. Smør tomatpureen på bunden, og fordel skinke og kikærter over. Drys med ost og oregano, og stil pizzaen i ovnen ved 250 gr. i ca. 15 min. på midterste ovnribbe.
  3. Skyl spinaten godt, og afdryp den helt i en sigte. Fordel den friske spinat over pizzaen og server straks.
Tips!
Server resten af kikærterne fra dåsen til, smag dem evt. til med citronsaft og hakket persille.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Ælt mere mel i grunddejen, indtil den er blød, men ikke klæbrig. Drys durummel ud på bagepapiret og på dejen, og tryk dejen tyndt ud med fingerspidserne. Læg asparges på dejen og derover osten. Læg halve tomater her og der, og bag pizzaen i ovnen ved 225 gr. i ca. 12 min på øverste ribbe.
  2. Drys med grønt og server straks.
Tips!
Rør grunddejen sammen om morgenen, så har du en færdig pizza på en halv time om aftenen.
Velbekomme!
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper
Skråplan 21 nov 2016 09:16 Elisabeth120312

Dagens lækkeri

Skønt bagværk