Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Påskefrokost med et twist: 5 påskeklassikere på en ny måde

Forkæl familie og venner med en herlig påskefrokost, og server alle deres favoritter på nye og spændende måder. Vi har samlet en ægte påskemenu, der indeholder alle påskeklassikerne, dog med et twist. Påskemenuen består af:

 

3 slags påsketapas:
Flødeost med løjrom
Sildesalat på pumpernikkel
Æg med gravad laks


Varm ret:
Lammesteg med tapenade, kartofler i tomat og gedeostdip


Dessert:
Kokospavlova med ananascreme

Annonce
Sådan gør du:
  1. Bland Philadelphia osten med cremefraiche. Fordel blandingen i 12 snapseglas. Læg løjrom eller stenbiderrognover flødeosten, og slut af med hakket rødløg og purløg.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Lad silden dryppe af, og skær den i små tern. Pres væsken ud af krebsehalerne, og hak dem groft.
  2. Bland mayonnaise, cremefraiche, sennep, peberrod og dild. Smag til med salt. Vend sild og krebsehaler i blandingen.
  3. Anret sildesalaten på brødet lige før servering, og pynt med hakket rødløg og dild.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Skær laksen i små tern, og bland den med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og peber.
  2. Pil de hårdkogte æg, og skær dem halvt over på langs. Fordel lakseblandingen på æggene, og pynt med dild.
Tips!
Bland evt. 50 g ansjoser fra dåse med laksen.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 gr. Vask og skær hver kartoffel i 8 stykker. Læg dem i et ovnfast fad.
  2. Bland tomater, vand, timian, hvidløg, fond, salt og peber. Hæld det over kartoflerne.
  3. Sæt fadet midt i ovnen, og bag kartoflerne i ca. 40 min., eller indtil de er møre.
  4. Tapenaden: Hak udstenede oliven, hvidløg, sardeller, kapers og timian i hånden. Tilsæt revet citron, olivenolie, salt og peber.
  5. Tænd for ovnen på 225 gr. Snit en masse små ’lommer’ i stegen med en spids kniv. Gør hullerne lidt større med lillefingeren. Pres tapenaden ned i hullerne så dybt som muligt.
  6. Gnid lammestegen med olivenolie, salt og peber, og placer den i et ovnfast fad. Stik et stegetermometer ind i den tykkeste del af stegen, men undgå, at termometret rammer benet. Skær citroner og hvidløg halvt over, og læg dem i fadet rundt om stegen.
  7. Sæt stegen ind midt i ovnen, og skru varmen ned til 175 gr. Lad lammet stege, indtil termometret viser 59 gr., så er kødet rosa.
  8. Tag stegen ud af ovnen, pak den ind i alufolie, og lad den hvile 10-15 min. Skær den i tynde skiver lige før servering. Rør yoghurt, ost og olivenolie sammen, og smag til med salt og peber.
Tips!
Lav gerne kartoflerne i forvejen, så de blot skal lunes, mens stegen trækker. Bag dem da lidt kortere tid i første omgang. Tag dem ud af køleskabet, så de har stuetemperatur, og bag dem sprøde lige inden servering.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Tegn en cirkel på et stykke bagepapir (28 cm i diameter). Gnid cirklen med lidt smør, og drys med mel.
  2. Pisk æggehviderne til stift skum. Tilsæt sukker, og pisk, indtil blandingen bliver sej og blank. Vend forsigtigt eddike, majsstivelse og kokos ned i blandingen. Bred den ud i cirklen på bagepapiret.
  3. Bag bunden i 1½ time på 140 gr. Sluk for ovnen, og lad bunden eftertørre i ovnen i min. 3 timer.
  4. Pisk fløden stiv med vaniljesukker. Hæld ananas til afdrypning i en si, og pres al saften fra frugten. Vend ananassen ned i flødeskummet.
  5. Smør cremen ud over bunden lige før servering. Skrab frugtkødet fra passionsfrugterne ud over cremen. Læg skiver af kiwi på kagen, og pynt med mynteblade.
Velbekomme!
Annonce