Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Nyd havens krydderurter: 5 herlige sommerretter

Lav herlige sommerretter med havens friske krydderurter, de både smager godt og er drønsunde. Og dem, der bliver tilovers, kan du enten tørre eller fryse ned, så du kan gemme smagen af sommer til vinterkolde dage.

 

Pastasalat med mørbradbøffer og pesto

Kyllingeschnitzler med rosmarin

Grillede store rejer med krydderurtemarinade

Bøf på pind med krydderurtesmør

Koteletter med bagte timiankrydrede sommergrøntsager

 

Annonce
Sådan gør du:
  1. Afpuds mørbraden for sener og hinder. Skær den i 2 cm tykke bøffer. Vend bøfferne i hvedemel, salt og peber. Brun bøfferne på begge sider i olie på en pande. Steg dem herefter 2-3 min. på hver side.
  2. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Kom dem i en sigte, og overbrus dem med koldt vand, og lad dem dryppe af.
  3. Skær gulerødderne i tynde stænger og agurken i tern. Halver tomaterne. Bland alle grønsagerne med pastaen. Skyl og afdryp spinaten. Bland grønsagerne i pastaen. Fordel mørbradbøfferne over.
  4. Kom alle ingredienserne til pestoen i en blender, og miks det sammen. Vend pestoen i.
Tips!
Har du ikke løvstikke, kan du komme ekstra persille i pestoen i stedet.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Mikkel Adsbøl og Colourbox
Sådan gør du:
  1. Skær kyllingebrystfileterne igennem på tværs, så de hver danner 2 kyllingeschnitzler. Bank dem evt. lidt flade med en kødhammer. Krydr dem med salt, peber og rosmarin. Steg schnitzlerne på en pande i olie. Tjek, at de er gennemstegte.
  2. Kog kartoflerne ca. 15-18 min. i letsaltet vand. Afdryp dem. Server schnitzlerne med kartofler, aïoli og tomatsalat.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Mikkel Adsbøl og Colourbox
Sådan gør du:
  1. Krydr rejerne med salt og peber.
  2. Bland ingredienserne til marinaden sammen, og fordel den over rejerne. Sæt dem i ovnen ved 250 gr. ca. 10 min. på midterste ovnribbe. Server med citronbåde og brød.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Mikkel Adsbøl og Colourbox
Sådan gør du:
  1. Kog kartoflerne ca. 15-18 min. i letsaltet vand.
  2. Rør blødt smør med krydderurter. Læg smørret på et stykke pergamentpapir, og rul det til en pølse. Køl det helt af i køleskab, til det bliver fast. Skær smørret i skiver.
  3. Skær kødet i tern, og sæt dem på spyddene. Pensl med olie, og krydr med salt og peber. Grill spyddene over trækulsgrill 6-8 min. Du kan også stege dem i en blanding af olie og smør på en pande.
Tips!
Bøfferne kan også grilles eller steges som de er. Så kan du lade kryddersmørret smelte ud over den færdiggrillede bøf.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Mikkel Adsbøl og Colourbox
Sådan gør du:
  1. Skær tomaterne i halve og løgene i både. Bland grønsagerne i et smurt ovnfast fad. Drys timian over. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
  2. Stil fadet i ovnen ved 200 gr. i ca. ½ time.
  3. Krydr koteletterne med salt og peber. Brun dem på begge sider i olie. Steg dem herefter 3-4 min. på hver side. Tag koteletterne af panden. Hæld æblemosten på panden, og kog det ind, til det er sirupsagtigt. Vend koteletterne i æblesiruppen på panden.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Mikkel Adsbøl og Colourbox
Annonce