Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Nem påskemad med æg

Smilende eller stegte, hårdkogte eller bagte. De nemme æggeretter giver dig en afslappet påske.

Annonce
Sådan gør du:
  1. 1. Form 4 flade bøffer, krydr dem med salt og peber, og steg dem i olie på en pande. Kom avocadokødet i en skål, og mos det med en gaffel. Rør yoghurt i. Smag til med salt og peber.
  2. 2. Pil æggene, og skær dem i skiver. Skær tomater og agurk i skiver, og snit løgene. Lun bollerne og flæk dem. Fyld dem med avocadocreme, bøffer, æg og grønsager.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Kog vagtelæggene ca. 5 min. Pil dem.
  2. Steg chorizopølseskiverne gyldne på en pande, og afkøl dem på køkkenrulle.
  3. Rør mayonnaisen med dild. Kom det på salatbladene på et fad. Stik et lille træspyd gennem en skive pølse, så et halvt æg, en halv cherrytomat og igen et halvt æg. Stil det på et salatblad. Forsæt på samme vis med de andre pølseskiver, æg og tomater.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Udblød de hvide bønner i rigeligt koldt vand natten over. Kog dem ca. 1 time i friskt vand. Afdryp og afkøl bønnerne. Hvis du bruger dem fra dåse, er de afkølede og klar til brug.
  2. Skær tomaterne i tern, og kom dem i en skål. Vend små løgtern, peberfrugttern, limesaft, tabasco, salt og peber i. Vend bønnerne i.
  3. Steg baconskiverne på en pande eller i ovnen. Afdryp dem på køkkenrulle.
  4. Steg 4 spejlæg, og servér dem med bacon-salsaen.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Pisk æg, hytteost, hvedemel, salt og peber sammen. Smør 4 ramakinskåle og fordel æggemassen heri. Bag æggekagerne i ovnen ved 200 gr. i ca. 25-30 min. på midterste ovnribbe.
  2. Afkøl æggekagerne, til de er lune. Pynt dem med laks og purløg.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Dagens lækkeri

Skønt bagværk