Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Nem påskemad med æg

Smilende eller stegte, hårdkogte eller bagte. De nemme æggeretter giver dig en afslappet påske.

Annonce
Sådan gør du:
  1. 1. Form 4 flade bøffer, krydr dem med salt og peber, og steg dem i olie på en pande. Kom avocadokødet i en skål, og mos det med en gaffel. Rør yoghurt i. Smag til med salt og peber.
  2. 2. Pil æggene, og skær dem i skiver. Skær tomater og agurk i skiver, og snit løgene. Lun bollerne og flæk dem. Fyld dem med avocadocreme, bøffer, æg og grønsager.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Kog vagtelæggene ca. 5 min. Pil dem.
  2. Steg chorizopølseskiverne gyldne på en pande, og afkøl dem på køkkenrulle.
  3. Rør mayonnaisen med dild. Kom det på salatbladene på et fad. Stik et lille træspyd gennem en skive pølse, så et halvt æg, en halv cherrytomat og igen et halvt æg. Stil det på et salatblad. Forsæt på samme vis med de andre pølseskiver, æg og tomater.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Udblød de hvide bønner i rigeligt koldt vand natten over. Kog dem ca. 1 time i friskt vand. Afdryp og afkøl bønnerne. Hvis du bruger dem fra dåse, er de afkølede og klar til brug.
  2. Skær tomaterne i tern, og kom dem i en skål. Vend små løgtern, peberfrugttern, limesaft, tabasco, salt og peber i. Vend bønnerne i.
  3. Steg baconskiverne på en pande eller i ovnen. Afdryp dem på køkkenrulle.
  4. Steg 4 spejlæg, og servér dem med bacon-salsaen.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Pisk æg, hytteost, hvedemel, salt og peber sammen. Smør 4 ramakinskåle og fordel æggemassen heri. Bag æggekagerne i ovnen ved 200 gr. i ca. 25-30 min. på midterste ovnribbe.
  2. Afkøl æggekagerne, til de er lune. Pynt dem med laks og purløg.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce