Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Middag med melon

Butikkerne bugner af friske meloner lige nu - og melonerne er gode ikke bare i desserter, men også som en lækker og frisk ingrediens i salater og pastaretter. Her finder du tre lækre retter til en middag med melon:

 

Pastasalat med melon og varmrøget laks, salat med kylling, melon og rødløg og lækker marineret melon til dessert!

Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Kom den i en sigte og overbrus den med koldt vand. Afdryp pastaen.
  2. Kom alle ingredienser til dressingen i en blender eller foodprocessor og miks det sammen. Vend dressingen i pastaen sammen med godt skyllede og afdryppede spinatblade. Fordel blandingen på tallerkner.
  3. Skær melonen over, og skrab kernerne ud. Skær melonkødet fra skallen og skær det i tern. Fordel melontern og laks i mindre stykker over pastaen. Pynt med pinjekerner.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Læg kyllingefileterne i en bradepande, og dryp dem med olie. Krydr med salt og peber, og steg kødet ved 225 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe. Afkøl kødet, og skær det i 1 cm tykke skiver.
  2. Skær melonkødet i tern, og fjern kernerne. Snit løget, og dryp det med limesaft. 3. Fordel salat, strimlede sukkerærter, melon, løg og limesaft og kylling på et fad. Dryp olivenolie over, og krydr med salt og peber. Drys pinjekerner over.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Skær melonkødet i tern og jordbærrene i kvarte. Bland frugterne. Hæld appelsinsaft og ahornsirup over, og lad det trække køligt en times tid.
  2. Server frugtsalaten som en forfriskende dessert.
Velbekomme!
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Skønt bagværk