Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Middag med melon

Butikkerne bugner af friske meloner lige nu - og melonerne er gode ikke bare i desserter, men også som en lækker og frisk ingrediens i salater og pastaretter. Her finder du tre lækre retter til en middag med melon:

 

Pastasalat med melon og varmrøget laks, salat med kylling, melon og rødløg og lækker marineret melon til dessert!

Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Kom den i en sigte og overbrus den med koldt vand. Afdryp pastaen.
  2. Kom alle ingredienser til dressingen i en blender eller foodprocessor og miks det sammen. Vend dressingen i pastaen sammen med godt skyllede og afdryppede spinatblade. Fordel blandingen på tallerkner.
  3. Skær melonen over, og skrab kernerne ud. Skær melonkødet fra skallen og skær det i tern. Fordel melontern og laks i mindre stykker over pastaen. Pynt med pinjekerner.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Læg kyllingefileterne i en bradepande, og dryp dem med olie. Krydr med salt og peber, og steg kødet ved 225 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe. Afkøl kødet, og skær det i 1 cm tykke skiver.
  2. Skær melonkødet i tern, og fjern kernerne. Snit løget, og dryp det med limesaft. 3. Fordel salat, strimlede sukkerærter, melon, løg og limesaft og kylling på et fad. Dryp olivenolie over, og krydr med salt og peber. Drys pinjekerner over.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Skær melonkødet i tern og jordbærrene i kvarte. Bland frugterne. Hæld appelsinsaft og ahornsirup over, og lad det trække køligt en times tid.
  2. Server frugtsalaten som en forfriskende dessert.
Velbekomme!
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Dagens lækkeri