Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Let og klassisk pinsefrokost ♥

Her en let og klassisk pinsefrokost, hvor alle generationer kan være med. Gør den klar dagen i forvejen, så er der tid til at tage sig af gæsterne.

Røget mørbrad med salat

Asparges med smilende æg

Kold laks med sauce tatare

Nem spinattærte

Rabarbertrifli

 

► SE OGSÅ: Kom til pinsebrunch

 

► SE OGSÅ: Lækkert hjemmebag til pinsen

 

► SE OGSÅ:  Pinsefrokost med smag af forår

 

Annonce

Kød
Røget svinemørbrad findes som kølevare, både hel og skivet, og det er meget nem og indbydende mad.
Sådan gør du:
  1. Bland saften af 1 lime med det halve af agurken, der er skrællet og revet groft. Smag til med salt og peber.
  2. Skær forårsløget i fine skiver, resten af agurken i fine tern og avocadoen i både. Skær tomaterne i kvarte. Skyl og nip salaten. Bland med lime-agurke-dressingen.
  3. Anret salat og kød sammen, og pynt med persille eller frisk koriander.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare

Vegetarretter
Nogle æg smager bedre end andre, men har du en privat leverandør eller har du fundet nogle gode æg i supermarkedet og er villig til at betale prisen, er denne forårsret meget, meget dejlig.
Sådan gør du:
  1. Kog æggene ca. 4 min., og overhæld dem med koldt vand.
  2. Skær aspargesstilkene af, så de alle er lige lange. Kog dem 2-3 min. i vand med salt, tag dem op, og lad dem dryppe af i et rent viskestykke.
  3. Pisk olivenolie, eddike, sennep og salt og peber sammen til marinaden.
  4. Læg aspargesene på varme tallerkener, og overhæld dem med sennepsmarinaden.
  5. Lav en lille rede af rucola til det pillede æg, og server straks.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare
Sådan gør du:
  1. Kog vandet op med eddike, peber, laurbærblad, citron og stilke af krydderurter. Læg fisken i kogevandet, og lad det koge så småt, at det bare perler i ca. 8 min. Mærk med en finger, fisken skal føles fast. Tag stykkerne op, dæk med folie, og køl dem helt af.
  2. Rør yoghurten med hakkede krydderurter, lime, chili, salt og peber, og fortynd evt. med lidt af den siede kogelage. Lad den trække til næste dag.
  3. Anret portionsvis med lidt salat.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare

Tærter, pizza og madpandekagerVegetarretter
Tærten er klar på en halv times tid, og den smager godt kold som varm.
Nem spinattærte
4 portioner
2 plader butterdej
1 æg
Sådan gør du:
  1. Rul dejpladerne ud til kvadrater. Læg den ene på bagepapir, og dæk midten til 4 cm fra kanten med optøet spinat, der er rørt med det meste af et sammenpisket æg.
  2. Læg den anden plade ovenpå, og vrid kanterne sammen med tætte, små tag. Pensl med resten af ægget, skær 4-5 små damphuller (her er brugt en lille kageudstikker), og bag tærten ved 200 gr. i ca. 20 min., eller til den er gennembagt.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare
Sådan gør du:
  1. Bland frugt, sukker og ingefær i et lille ovnfast fad. Dæk med folie, og stil det i en 150 gr. varm ovn, til frugten safter, og sukkeret er smeltet. Lad kompotten køle helt af.
  2. Pisk æggeblommer og sukker hvide og luftige. Pisk fløden stiv, og bland den med vanilje og æggesnaps.
  3. Fordel kompot, makroner og creme i portionsglas, og drys med lidt hakket chokolade.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare
Annonce