Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Lækkert hjemmebag til pinsen ♥

Når solen har danset af, så er det tid til at nyde morgenmaden. Du får tre nemme opskrifter, der får hele huset til at dufte af hjemmebag. Hjemmebag til pinsen:

Sprøde crossainter

Spelt med kerner

Durumstykker med kardemomme

► SE OGSÅ: Kom til pinsebrunch

► SE OGSÅ: Let og klassisk pinsefrokost

► SE OGSÅ: Herlig pinsefrokost

Annonce

Bagværk
Køb en pakke færdig dej, fyld den efter smag, og server de lette horn lune.
Sådan gør du:
  1. Luk dejrullen op, og bred forsigtigt dejen ud på et ark bagepapir, så den så vidt muligt beholder sin rektangulære form.
  2. Skær den i trekanter med pizzahjulet efter de stiplede linjer, og læg lidt fyld på hver af de brede ender. Tril dejen løst sammen, og læg den på pladen.
  3. Bag hornene efter anvisningen på pakningen.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare

Bagværk
Rør fordejen sammen om aftenen, så går resten hurtigt næste morgen.
Sådan gør du:
  1. Opløs gæren i øllet, tilsæt salt og kerner og derefter halvdelen af melet. Pisk blandingen igennem, og lad den stå natten over på køkkenbordet.
  2. Tilsæt mel, og ælt dejen godt igennem. Form den straks til et rundt brød, og stil det til efterhævning. Pensl med sammenpisket æg, rids det i den ene side, og bag det ca. 30 min. ved 210 gr.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare

Bagværk
Her er dejen til dem, der ikke kan lide at få klistrede fingre. Brødene bliver lette og fine, og de er både nemme og hurtige at bage.
Durumstykker med kardemomme
ca. 16 stk.
40 g smør
3 dl mælk
25 g gær
1 tsk. salt
1 spsk. sukker
ca. 350 g pizzamel
ca. 100 g durummel
2 tsk. kardemomme
Sådan gør du:
  1. Smelt smørret, tilsæt mælken, og hæld den over den smuldrede gær, når den er håndvarm. Opløs gær, salt og sukker i mælken, tilsæt mel og kardemomme, og rør det hele kraftigt igennem med en dejskraber eller lignende.
  2. Lad dejen hæve 40 min. et lunt sted.
  3. Drys rigeligt med durummel på et stykke bagepapir. Vend dejen ud, og drys også den med masser af durum. Tryk og klap dejen ud i ca. 2 cm’s tykkelse, og skær den i passende stykker med pizzahjulet. Træk forsigtigt stykkerne fra hinanden, det klæder dem kun at blive lidt uregelmæssige. Lad dem efterhæve 20 min., og bag dem så ca. 12 min. ved 225 gr.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare
Annonce