Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Lækker gæstemenu til sol og sommer

Byd familie og venner på en lækker sommermenu med lidt godt at drikke, og slut aftenen af med snobrød og hygge omkring bålet.

 

Menuen byder på:

 

• Skøn sommeraperitif

• Gratinerede asparges

• Svinefilet med spinatkartofler

Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom Martini, hvidvin, hyldeblomstsaft og hakkede jordbær i en skål, og blend det med en stavblender. Hæld drikken gennem en si, så kerner fra jordbærrene sigtes fra.
  2. Fordel isterningerne og drikken i 4 glas, og pynt med jordbær og mynte. Lad gerne den grønne stilk sidde på jordbærrene, det ser dekorativt ud, når du placerer dem på glasset.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Sådan gør du:
  1. Knæk nederste del af aspargesene. Blancher dem i saltet vand 1 min. sammen med forårsløg, og hæld derefter koldt vand over.
  2. Lav 4-5 bundter asparges, og brug forårsløget til at binde omkring bundterne. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og kom osten over nederste del af aspargesbundterne. Placer en lille klump smør på hvert bundt asparges, og krydr med salt og peber.
  3. Bag aspargesene i ovnen ved 180 gr. i ca. 8 min., eller til osten er smeltet. Anret dem på et fad, og spis dem med brød.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Kød
Svinefilet med spinatkartofler
(4 pers)
Svinefilet:
8 tynde skiver lufttørret skinke
1 bundt timian
2-3 spsk. olivenolie
Spinatkartofler:
3 spsk. mayonnaise
1½ spsk. grov sennep
Salat:
1 håndfuld spæde spinatblade
1 håndfuld timianblade
Sådan gør du:
  1. Vikl skinken om kødet, og snør med kødsnor. Sæt timiankviste fast under snoren, og krydr med salt og peber. Brun kødet af på alle sider i olie på panden, og læg fileten i et ovnfast fad midt i en kold ovn. Tænd ovnen på 160 gr., og lad kødet stege i ca. 25 min., eller til det har en centrumtemperatur på 60 gr.
  2. Kog kartoflerne næsten møre i ca. 8 min. i saltet vand, og lad dem trække under låg i ca. 7 min. Hak spinatbladene groft med en skarp kniv.
  3. Rør mayonnaise, cremefraiche, sennep, salt og peber sammen. Vend spinaten i, og smag til med salt og peber. Halver kartoflerne, og vend dem i spinatcremen.
  4. Halver tomaterne, og riv eller skær salaten i mindre stykker. Bland salaten med tomater, spinat og timian.
  5. Server fileten skåret i tynde skiver med de cremede spinatkartofler og salat som tilbehør.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce