Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Godt hjemmebag med honning

Honning er perfekt både til at give kager sødme og til at komme i bagværket i det salte køkken.

Kokoskage med honning og skyr

Whoopies med honning

Grissini med honning og sesamfrø

 

 

► SE OGSÅ: 12 opskrifter på skønne boller
► SE OGSÅ: Hendes Verdens 10 mest populære bageopskrifter
► SE OGSÅ: 3 kager 'The American Way'

Annonce

Bagværk
Denne kokoskage med honning og skyr er meget nem at lave.
Kokoskage med honning og skyr
8-10 pers.
Kokoskage med honning og skyr
150 g smør
300 g sukker
300 g hvedemel
100 g kokosmel
2 spsk. stødt kanel
2 tsk. natron
Topping:
150 g smør
1 dl mælk
150 g kokosmel
Sådan gør du:
  1. Smelt smørret. Rør smør og sukker sammen med en håndmikser. Kom skyr i. Tilsæt hvedemel, kokos, honning, kanel, ingefær og natron. Rør dejen sammen.
  2. Kom dejen i en bradepande (22 x 32 cm) foret med bagepapir. 3. Bag først kagen ca. 30 min. ved 175 gr. på andennederste ovnribbe.
  3. Smelt smør, mælk og farin i en lille gryde. Kom kokosmelet i. Fordel blandingen over kagen. Bag kagen yderligere 25 min. på andennederste ovnribbe. Stik et spyd i kagen, er der rå dej på, skal den bage lidt længere. Afkøl kagen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Bagværk
Whoopies med honning ... de kan kun smage godt!
Whoopies med honning
25 stk.
Whoopies med honning
125g smør
200 g sukker
3 æg
2 spsk. kakaopulver
½ tsk. bagepulver
Fyld:
200 g flormelis
1 spsk. citronsaft
Sådan gør du:
  1. Smelt smør og chokolade sammen over vandbad eller i mikroovn. Pisk sukker, honning, vaniljesukker og æg sammen. Rør chokoladeblandingen i. Sigt hvedemel, kakaopulver og bagepulver i blandingen. Rør dejen sammen.
  2. Fordel dejen på bagepapir i toppe med 2 tsk. dej. Der skal blive 50 stk. Bag dem ca. 8-10 min. på midterste ved 180 gr.
  3. Pisk smør, flormelis og citronsaft sammen, til det er lyst og luftigt. Rør finthakket ingefær i. Fordel fyldet på halvdelen af kagerne. Læg resten over. Fyld kun de kager, der skal spises samme dag.
Tips!
I stedet for ingefær kan du komme korn af 1 vaniljestang i cremen
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Småretter, snacks & tilbehørBagværk
Hjemmebagte grissini med honning og sesamfrø er en super lækker snack.
Grissini med honning og sesamfrø
10 stk.
Grissini med honning og sesamfrø
10 g gær
1 tsk. salt
2 spsk. olivenolie
ca. 275 g hvedemel
3 spsk. sesamfrø
Sådan gør du:
  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen igennem, til den er meget smidig. Stil dejen til hævning et køligt sted ca. 3 timer.
  2. Form 10 tynde pølser ca. 25 cm lange. Lad dem efterhæve ca. 20 min. Pensl dem med æg, og drys med sesamfrø.
  3. Bag stængerne ved 225 gr. i ca. 15-18 min. på midterste ovnribbe.
Tips!
Daggamle stænger kan friskes op ved 125 gr. i ca. 30 min. Sluk ovnen, og lad dem stå yderligere 30 min. Så bliver de herligt sprøde.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Dagens lækkeri

Skønt bagværk