Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Canapeer til et festligt bryllup

Gør brylluppet ekstra festlig ved at startemed lækre canapeer. Canapeerne er en skøn appetitvækker, men må ikke mætte for meget, så to stk. pr. person er rigeligt. Her har vi samlet 4 lækre canapeer, som oven i købet også er nemme at lave. Server gerne canapeerne med en velkomstdrink eller et glas mouserrende vin.

 

Canape med avocado og kaviar

Canape med røget hellefisk og peberrodscreme

Canape med spegeskinke og urte-æggetand

Canape med torskesalat og rodfrugter 

Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær avocadoerne i halve, og fjern stenene. tag kødet forsigtigt ud af skallerne med en ske. skær kødet i tynde skiver, og dryp med limesaft.
  2. Smør brødskiverne, og fordel avocadokødet ovenpå. Kom kaviaren over, og krydr med salt og peber.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Pisk fløden til skum. Vend revet peberrod i, og smag til med vineddike, sukker, salt og peber.
  2. Smør brødskiverne, og læg salatbladene på. fordel hellefisken over, og kom lidt peberrodscreme oven på fisken. Pynt med et grofthøvlet stykke peberrod og en kvist dild på hvert stykke. giv evt. stykkerne et drys groftkværnet peber.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Kog torskefileten i vand tilsat salt og peber i ca. 5 min. Afdryp og afkøl fisken.
  2. Skræl persillerod og gulerod, og skær dem i helt små tern. svits dem i smør, til de er bløde, uden at de tager farve. smag til med salt og peber.
  3. Rør mayonnaise, cremefraiche og sennep sammen. del torsken i små stykker, og rør dem i. smag til med salt og peber.
  4. Smør brødene, og læg salatblade på. fordel først torskeblandingen og så rodfrugterne på brødet. Krydr med salt og peber. steg baconen, smuldr den groft, og kom baconen på som pynt på toppen.
Tips!
Du kan evt. bruge 200 g kogt hane- eller kyllingebryst i stedet for torsk.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Pisk æggene let sammen med vand. rør salt, peber og krydderurter i. smør en form (f.eks. en lille aluform til leverpostej). Kom æggemassen i, formen må kun være fyldt to tredjedele op. dæk formen med alufolie. Læg en gryderist i bunden af en gryde (eller et par stykker køkkenrulle). stil æggemassen herpå. fyld kogende vand i gryden, så det når ca. halvt op på formens sider. Læg låg over. Lad æggemassen stivne ca. ½ time. Vandet skal være lige omkring kogepunktet, men må ikke koge. Køl æggestanden helt af, og skær den i skiver.
  2. Smør brødene med smør, og fordel skinken over. Pynt med æggestand og friske krydderurter.
Tips!
Har du ikke tid til at koge æggestand, kan du pynte skinken med lidt færdig pesto og tomatbåde.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce