Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Brunch for hele familien

Brunch er blevet uhyre populært, og det er også en dejlig, afslappende og uforpligtende måde at være sammen med familie og venner på. Her får du nogle overskuelige opskrifter og tips til, hvad du kan servere.

 

Små amerikanske pandekager med blåbær

Pølsehorn med brunchpølser

Sprød honningristet müsli

Minitærter med tomat og bacon

 

Annonce
Sådan gør du:
  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt olie, salt, grahamsmel og hvedemel. Ælt dejen godt igennem, til den er smidig. Stil dejen til hævning et lunt sted dækket med et klæde.
  2. Del dejen i 2 kugler. Rul dem ud til 1 cm tykke cirkler. Skær hver af dem i 6 trekanter. Læg en pølse over. Rul dejen sammen om pølsen fra den brede ende.
  3. Pensl pølsehornene med æg, og drys med sesamfrø. Bag hornene ved 200 gr. i ca. 18 min. på midterste ovnribbe. Server med ketchup.
Tips!
Hvis ikke du kan skaffe små brunchpølser, kan du bruge almindelige pølser og skære dem til, så de passer i størrelsen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Bland hvedemel, bagepulver, sukker og salt i en skål. Rør mælken i lidt ad gangen, og rør blandingen helt jævn. Rør æggene i. Rør olien i.
  2. Varm en slip let-pande op med lidt smør på. Når det er gyldent, kommes 3-4 spsk. dej på panden til små pandekager. Steg pandekagerne på begge sider. Fortsæt på samme vis, til alle pandekagerne er bagt.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Varm honningen op på en pande, og tilsæt sesamfrø, solsikkekerner og mandelsplitter. Vend rundt i blandingen 4-5 min., til det bliver gyldent.
  2. Fordel myslien på bagepapir på en bageplade, og lad den køle af. Kom skyr i små glas, og drys med mysli. Server det sammen med skåle med frugtsalat. Pynt evt. hvert glas med et par hindbær.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Saml ingredienserne til dejen. Lad den hvile ½ time i køleskab. Beklæd muffinformene med dejen.
  2. Pisk æg og mælk sammen. Krydr med salt og peber. Vend snittet forårsløg og ost i æggeblandingen. Kom æggemassen i tærterne. Halver tomaten, og skrab indmaden ud. Skær tomatkødet i tern, og fordel det over tærterne. Fordel halve skiver bacon over. Stil tærterne i ovnen ved 180 gr. ca. 30-35 min. på midterste ovnribbe.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce

Hendes Verden i denne uge