Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Ugens lækkeri: Brombær-æble-pie

Nu er det brombærtid, og det skal da udnyttes med denne skønne pie, der også smager af årets første æbler.

Annonce

Bagværk
En skøn tærte med sensommerens dejligste frugter og bær.
Brombær-æble-pie
(8 pers.)
Fyld:
300 g brombær
300 g sukker
30 g smør
Tærtedej:
150 g smør
250 g hvedemel
1 æg
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Smuldr smørret i melet. Saml dejen med ægget. Lad dejen hvile i køleskab ca. ½ time. Udrul lidt mere end halvdelen af dejen, og for en smurt tærteform, ca. 22 cm i diameter, hermed.
  2. Skyl brombærrene i en sigte, og afdryp dem. Skær æblerne i 1 x 1 cm’s tern. Bland brombær og æbletern godt med sukker og hvedemel, og fordel det i tærtebunden. Fordel smørklatter over. Udrul resten af dejen, og læg den over tærten som låg. Snit nogle huller i dejen.
  3. Bag pien ca. 50 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Server kagen afkølet med flødeskum.
Tips!
En slip let-tærteform med løs bund gør det nemt at løsne pien og skære pæne stykker.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Mikkel Adsbøl
Annonce