Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bag med sommerfrugter - 3 skønne opskrifter

Kom sommerfrugten i ovnen, så får du nemt nogle skønne desserter og kager ud af det.

Bagte pærer med is og crunchy chokosauce

Blommekage med mandler

Gratinerede ferskner og hindbær

 

► SE OGSÅ: 4 dejlige opskrifter fra mormors søde sommerkøkken

► SE OGSÅ: Kagebord i sommervarmen

► SE OGSÅ: 3 søde sommerdesserter med bær

Annonce

Så bliver det vist ikke nemmere...
Bagte pærer med is og crunchy chokosauce
4 personer
Bagte pærer med is og crunchy chokosauce
Chokoladesauce:
½ dl vand
100 g Toblerone
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Skyl de hele pærer. Skær et lille stykke af den ende af pæren, hvor blomsten er. Stil pærerne på bagepapir på en bageplade med stilken opad. Bag dem i ovnen ved 150 gr. i ca. 50 min. på midterste ovnribbe. Køl dem lidt af, og halver dem. Fjern kernehuset.
  2. Kog piskefløde og vand op. Tag gryden fra varmen, og rør chokoladen i, til den er smeltet. Afkøl, til saucen er lun. Server den til pærerne sammen med flødeskum og hindbær.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Bagværk
En herlig kage, der er god både som dessert eller til en kop kaffe.
Sådan gør du:
  1. Fordel blommer i både i et ovnfast fad. Drys 2 spsk. sukker over. Stil fadet i ovnen ved 200 gr. på midterste ovnribbe 15 min. Afkøl det til det kun er lunkent.
  2. Pisk smør og sukker cremet. Pisk et æg i ad gangen. Bland hvedemel, bagepulver og malede mandler, og rør det i. Rør citronsaft i. Kom dejen i en springform (22 cm i diameter) foret med bagepapir. Fordel blommer og saft over kagen. Pres det lidt ned i dejen med bagsiden af en spiseske.
  3. Bag kagen ved 175 gr. ca. 1 time på midterste ovnribbe.
  4. Pynt den afkølede kage med flødeskum, blommetern, pærebåde og evt. mynte. Giv ekstra flødeskum til.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Halver fersknerne, og fjern stenene. Flå skindet af dem. Skær fersknerne i tern. Fordel fersknerne i et smurt ovnfast fad. Fordel skyllede og afdryppede hindbær over.
  2. Knus kagerne, og kom dem i en skål. Bland dem med marsala, smør og sukker. Fordel blandingen over frugten. Fordel klatter af mascarpone over. Bag frugten ved 200 gr. på midterste ovnribbe ca. 25 min. Dryp honning over ved serveringen.
Tips!
Du kan bruge makroner i stedet for de italienske kager.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Dagens lækkeri