Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

6 skønne retter med asparges

Grønne asparges er alsidige grøntsager, og er ofte kombineret med salt skine eller fisk, da disse fremhæver den lækre, næsten nøddeagtige, smag. I denne kogebog har vi samlet vores 6 bedste opskrifter med asparges, og der skulle gerne være noget for en hver smag. Velbekomme!



Annonce
Sådan gør du:
  1. Hak løget, og svits det i olien i en gryde. Kom bouillonen i, og kog op. Skær kyllingekødet i tern, og kom dem i suppen. Kog dem med i 5 min.
  2. Skær den træede ende af aspargesene. Skær dem i 2-3 cm stykker, og kom dem i suppen. Kog yderligere i 2 min. Udrør majsstivelsen i fløden, og rør det i. Kog kort igennem, og smag til med citronsaft, citronskal, salt og peber.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Skær den træede ende af aspargesene. Vikl en skive serranoskinke om hver asparges, og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Dryp olivenolie over, og krydr med salt og peber.
  2. Stil fadet i ovnen ved 225 gr. i 10-15 min. på midterste ovnribbe.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard & Jesper Glyrskov
Sådan gør du:
  1. Smør sandwichbrødet med mayonnaise rørt med dild. Fordel grønne asparges skåret i mindre stykker på 2 af brødene. Fordel rejerne over. Dryp med citronsaft, og krydr med salt og peber. Læg salatblade og de 2 andre brødskiver over.
  2. Skær alle sandwich i halve, og opbevar dem køligt.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Skær hver plade i tre stykker på tværs. Skær med en skarp kniv en ridse hele vejen rundt, ca. 1-1½ cm fra kanten. Prik midten dybt og tæt med en gaffel.
  2. Rør cremefraiche med salt, peber, citron og æg, og fordel det på butterdejsfirkanternes midte. Læg aspargesstængler, der er skåret til i længden, oven på cremefraichefyldet.
  3. Pensl kanten af de små tærter med æggehvide, og drys med meget groft salt. Dryp med olie, og drys med ost. Bag tærterne ved 200 gr. i 12-15 min.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Kog tortellinierne efter anvisningen på emballagen, og afdryp dem i en sigte.
  2. Skær de træede ender af aspargesene. Skær aspargesene i 3 cm’s stykker og løget i små tern.
  3. Svits løget i smørret i en gryde. Tilsæt bouillonen, og kog det op. Udrør majsstivelsen i fløden, og rør det i. Kom asparges, citronsaft og evt. citronskal i, og kog det sammen under omrøring 2-3 min. Smag til med salt og peber. Vend tortellinierne i aspargessaucen.
Velbekomme!
Annonce