Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Sammenskudsgilde: 6 dejlige retter

Skal der være gilde eller hyggemiddag, så lad dine gæster medbringe en ret hver. På den måde slipper du for stress og mange timer i køkkenet, og som bonus er det en god måde at få helt nye smagsoplevelser på.

Parmaskinke og melon-agurke-salat
Focacciabrød med rosmarin og parmesan
Italienske kyllingelår
Græske frikadeller
Brieost med bær og honningnødder
Isbod

Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær melonkødet og agurkerne i tern.
  2. Skyl salaten, og afdryp den godt. Fordel salaten på et fad. Kom melon og agurk over.
  3. Pynt med feta, oliven, snittet forårsløg og basilikum. Dryp med sammenpisket olivenolie og citronsaft.
  4. Fordel skinken over salaten lige før servering.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen grundigt, så den bliver smidig. Lad dejen hæve tildækket i en skål ca. 3 timer.
  2. Del dejen i 10 kugler. Pres dem flade, så der bliver ca. 1 cm tykke cirkler ud af det. Lad dem efterhæve 15 min.
  3. Prik fordybninger med fingrene. Rør finthakket rosmarin, revet parmesan og olivenolie sammen, og smør det på brødene. Drys med salt. Bag brødene ca. 15 min. ved 225 gr.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Fordel kyllingelårene i en smurt bradepande. Rør marinaden sammen, og smør den på kyllingelårene. Fordel citronbåde og timiankviste over. Stil fadet i ovnen ved 200 gr. på midterste ovnribbe ca. 40 min. Tjek, at de er gennemstegte.
  2. Køl hurtigt kyllingelårene af, og dæk dem til. Opbevar dem i køleskabet, til de skal medbringes.
Tips!
Lårene kan lunes i ovnen før servering eller nydes kolde.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Kom kødet i en skål. Udblød brødet i vandet, og ælt det ind i kødet. Ælt de øvrige ingredienser i.
  2. Form farsen til små frikadeller. Steg dem i olie på en pande.
  3. Kom frikadellerne i en skål. Dæk dem til, og opbevar dem i køleskabet, til de skal medbringes.
Tips!
Tzatziki passer godt til både kyllingelår og frikadeller.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Arranger brien på et fad og bærrene rundt om. Bland honning, nødder og appelsinskal. Kom det i et glas som tilbehør til osten.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Smelt chokoladen i mikroovn eller over vandbad. Dyp kanten af isvaflerne i chokoladen. Dyp herefter kanten i kagedrys. Stil isvaflerne i glas, til kanten er tør. Hver gæst kan herefter fylde sin egen isvaffel. Lav isvaflerne klar hjemmefra. Medbring dem i en tætsluttende dåse, og tag isen med.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce