Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

5 nye pastaretter - på under 20 minutter

Pasta er altid en nem og lækker løsning, når der skal hurtig aftensmad på bordet. Her får du 5 hurtige retter med masser af god smag.

Spaghetti bolognese med citronspidskål

Pasta med kylling, asparges og tomater

Konkylier med blåmuslinger, hvidløg og persille

Rør med skinke og edamamebønner

Pappardelle med oksekød, aubergine og peberfrugt

► SE OGSÅ: Hakket kød på 7 spændende måder
► SE OGSÅ: 3 nemme med lasagne
► SE OGSÅ: 3 nemme med hakket kylling

Annonce
Sådan gør du:
  1. Hak løg, bladselleri og gulerod fint. Svits det i olien i en gryde. Tilsæt hvidløg, bacon og kød, og svits det, til det har skiftet farve. Tilsæt flåede tomater, tomatkoncentrat, oregano og bouillon. Lad saucen simre ca. 15 min. Smag til med salt og peber.
  2. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  3. Vend pastaen i kødsaucen.
  4. Snit spidskålen fint. Pisk citronsaft, olivenolie og salt sammen, og vend kålen heri.
  5. Lad hver især fordele spidskål over deres egen pastaportion sammen med basilikum, friskrevet parmesan og cherrytomater i kvarter.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Skær kyllingekødet i tern.
  2. Knæk den træede ende af aspargesene, og skær dem i 3 cm stykker. Snit løgene. Svits løgene i smørret i en gryde. Tilsæt bouillon og citronsaft. Kog det op. Kom kyllingetern i, og lad dem simre 5-6 min. under låg. Kom fløde og asparges i. Kog det sammen under omrøring 2-3 min. Smag til med salt og peber.
  3. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte. Vend pastaen i aspargessaucen. Pynt med halve cherrytomater, oliven, ristede pinjekerner og basilikum. Giv friskhøvlet parmesan til.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Skyl blåmuslingerne under koldt vand. De muslinger, som ikke er lukkede, skal du banke let med bordet. Hvis ikke de lukker sig, skal de kasseres. Kog hvidvinen/ vandet op i en gryde. Tilsæt salt. Kom muslingerne i. Kog muslingerne 5-6 min. under tætsluttende låg. Kasser de muslinger, som ikke har åbnet sig. Si kogelagen gennem et kaffefilter. Tag de fleste muslinger ud af skallerne, gem nogle i skaller til pynt.
  2. Skær løget i små tern. Svits løget i olien i en gryde, uden at det tager særlig farve. Tilsæt persille, hvidløg og kogelage. Kog det sammen 2-3 min.
  3. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte. Vend pastaen i løgblandingen. Vend muslingerne i. Server straks med panderistede pinjekerner og lidt friskhakket rød chili som pynt.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  2. Hak løget. Svits løget i olie i en gryde, uden at det tager særlig farve. Kom bouillon, edamamebønner, citronskal og rosmarin i. Lad det simre 5 min. under låg. Kom fløde og skinke i mindre stykker i. Kog op. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  3. Vend saucen i pastaen. Pynt evt. med rosmarin og citronskal. Server med parmesan og tomatsalat.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Skær kødet i tynde strimler. Krydr kødet med salt og peber. Varm olien op på en pande. Steg kødstrimlerne, til de er gyldne.
  2. Skær løget i små tern. Skær auberginen i 1 cm tern. Skær rensede peberfrugter i strimler. Svits løg, aubergine og peberfrugter i olivenolie i en gryde 3-4 min. Tilsæt bouillon, og lad retten simre 5 min. Smag til med salt og peber.
  3. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  4. Vend pastaen i grøntsagerne. Vend kødet i. Pynt med skyllet og afdryppet spæd salat og parmesanost.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Dagens lækkeri

Skønt bagværk