Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

5 lækre grillretter

Findes der noget bedre end at tænde op i grillen og nyde aftensmaden udenfor? Her har vi samlet 5 skønne retter - lige til at 'smide' på grillen. Her finder du opskrifterne på:

Kalvelever med grilltomater, grillbøf med grøntsagsspyd, grillet laksefilet med salsa, grillede spareribs og en lækker caribisk tunbøf med grillet frugt. Velbekomme!

Annonce

KødØvrige
Små, smagstætte tomater giver rigtig gode grilltomater, her serveres de i rigelige mængder sammen med kalvelever, men de passer til alle slags kød.
Sådan gør du:
  1. Tomaterne halveres og stilles på en bageplade med papir med snitfladen opad. De krydres med meget finthakket hvidløg, et drys oregano og salt, og 5 min. inden de skal bruges, stilles de under grillen, til de falder lidt sammen.
  2. Leveren pudses af, krydres med salt og peber og ristes hurtigt på begge sider. Serveres med ris eller pasta.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Pensl fisken med olie, og grill den over trækulsgrill. Krydr med salt og peber.
  2. Skræl papajaen, halver den, og skrab kernerne ud. Skær papajaen, tomaterne og agurken i tern. Snit forårsløgene. Bland papaja og grønsager med bønner, chili, limesaft og sukker. Smag til med salt. Server salsaen til fisken,
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Kog spareribsene ca. 1 time i letsaltet vand, gerne med et par laurbærblade, 1 overskåret løg og hele peberkorn. De skal simre stille og roligt og må endelig ikke bulderkoge.
  2. Til saucen skal du hakke løget. svits det kort i olie i en gryde, og tilsæt de øvrige ingredienser. Kog saucen sammen ca. 5 min. Pensl noget af barbecuesaucen på de forkogte spareribs, og grill dem direkte på trækulsgrillen, til de er gyldne og lækre. eller i ovnen ved 225 gr. i ca. 25-30 min.
Velbekomme!

KødØvrige
Kartoflerne er med til at gøre spiddene mættende, og det er ikke noget ekstra arbejde, hvis de er kogt i forvejen.
Sådan gør du:
  1. Skær alle grønsagerne i spidegnede stykker, vend dem i olie, og stik dem på spid. Giv dem 8-10 min. i alt under ovngrillen, og drys med salt og peber inden servering.
  2. Steg bøfferne i smør 2-4 min. på hver side efter ønske. Drys med salt og peber, og server med spiddene.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Pensl tunbøfferne med olie, og grill dem på begge sider. Krydr med salt og peber.
  2. Skær bananerne i halve. Skær skallen af ananassen, og skær den i kvarte skiver. Fjern stokken. Halver nektarinerne. Pensl frugterne med olie, og grill dem 3-4 min. Grill citronerne på saftsiden. Pres citronsaft over de grillede frugter og fisk. Pynt med reven kokos.
Velbekomme!
Annonce

Hendes Verden i denne uge