Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

4 skønne salater der gør dig mæt

Du kan sagtens lade aftensmaden bestå af en god og fyldig salat. Få fire opskrifter på salater, der smager skønt – og mætter samtidig.

Couscoussalat med kylling

Salat med asparges, spidskål, kartofler og røget laks

Thaisalat med oksekød, grønne bønner og nudler

Salat med krydret pølse, pasta og frisk mozzarella

 

► SE OGSÅ: 4 nemmer slankeretter, der gør dig mæt

► SE OGSÅ: Snup en sandwich

► SE OGSÅ: 7 lækre sommersalater

Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær kødet i tern. Varm olien på en sliplet pande, og steg kødet gyldent og gennemstegt. Kom salt og peber over.
  2. Kog vandet op. Kom couscousgrynene i, og tag gryden fra varmen. Lad grynene trække 5 min. Vend rundt i grynene et par gange undervejs med en gaffel. Lad grynene køle helt af. Skal det gå stærkt, kan du komme dem i en sigte og overbruse dem med koldt vand.
  3. Vend citronsaft, olivenolie, salt og peber i couscousgrynene. Skær tomater, agurk og peberfrugt i små tern, og vend dem i grynene. Bland godt skyllet og afdryppet salat i. Fordel kyllingetern over. Pynt med oliven og mynte.
Tips!
I stedet for kylling kan komme 300 g afdryppede grønlandske rejer over salaten.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Skær eller bræk den træede ende af aspargesene. Kog dem 2 min. i letsaltet vand. Afdryp og afkøl dem i en sigte.
  2. Snit spidskålen fint. Skyl og afdryp salaten godt. Skær agurken i tern. Skær tomaterne i både. Kom asparges, spidskål, salat, agurk og kartofler og tomater på et fad. Fordel laksestykker over.
  3. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og dryp den over salaten. Pynt med dild.
Tips!
Du kan komme parmaskinke på salaten i stedet for laks.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Kom kødet i en skål, og hæld sojasauce over. Tilsæt hvidløg og ingefær. Vend kødet rundt, og lad det trække et par timer i køleskab. Tag kødet op af marinaden, og kassér marinaden. Pensl kødet med olie. Grill kødet 1520 min. på udendørsgrillen, og kom peber over. Vend den flere gange under grilningen. Eller brun flanksteaken i olie på begge sider på en pande. Kom flanksteaken i et smurt ovnfast fad. Stil kødet i ovnen ved 225 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe. Skær kødet i meget tynde skiver.
  2. Skræl mangofrugten, og skær den i tynde både. Skyl og afdryp salaten godt. Skær agurken i skiver. Nip bønnerne, og kog dem 6 min. i letsaltet vand. Hæld vandet fra. Snit løgene. Bland mango og grønsager i en skål. Kog nudlerne efter anvisning på emballagen. Kom dem i en sigte, og overbrus dem med koldt vand. Skær dem i mindre stykker. Fordel nudler, mango og grønsager i portionsskåle.
  3. Pisk ingredienserne til marinaden sammen, og dryp over. Fordel kødet, og drys med cashewnødder og evt. koriander.
Tips!
Du kan f.eks. bruge en rest stegt kylling i stedet for oksekødet.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og kom den i en sigte. Overbrus den med koldt vand, og afdryp.
  2. Halvér tomaterne. Snit salaten. Skær peberfrugt, bladselleri og agurk i små tern. Skær pølsen i skiver, og steg dem gyldne på en pande. Afdryp dem på køkkenrulle. Bland pasta, tomater, salat og grønsager på et fad. Fordel pølse og mozzarellaost i små tern over. Top med basilikumblade.
  3. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og dryp den over salaten.
Tips!
Den danske jalapenopølse fra Aalbæk er god, men du kan også bruge en chorizo eller ligefrem sprødstegt bacon, som du kan fordele i mindre stykker over salaten.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce