Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

4 skønne og friske saucer

Disse 4 skønne og friske saucer er nemt tilbehør til sommerens fisk, fjerkræ og kød. Se opskrifterne lig her:

Persillesauce

Citron-lime-sauce

Rabarbersauce med ingefær

Tomatsauce

Annonce

Småretter, snacks & tilbehørVegetarretter
Persillesaucen er god til fisk.
Persillesauce
4 personer
20 g smør
2 spsk. hvedemel
2 spsk. citronsaft
1 tsk. sukker
Sådan gør du:
  1. Smelt smørret i en gryde. Rør hvedemelet i, og tilsæt lidt mælk ad gangen under piskning. Kog saucen igennem ca. 5 min. under omrøring.
  2. Smag saucen til med citronsaft, sukker, persille, salt og peber.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Relaterede opskrifter

Småretter, snacks & tilbehørVegetarretter
En syrlig sauce, som er god til fisk og fjerkræ.
Sådan gør du:
  1. Kog alle ingredienser sammen i en gryde 4-5 min. Afkøl.
  2. Lad saucen trække et døgns tid i køleskabet. Fjern kaffirlimebladene. Server saucen kold.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Relaterede opskrifter

Småretter, snacks & tilbehørVegetarretter
God til fisk, fjerkræ og grillet svinekød.
Sådan gør du:
  1. Hak løget, og skær de rensede rabarberstilke i 1 cm tykke skiver. Svits løget i olien 3-4 min., til det er blødt, men uden at det tager særlig farve. Svits kort rabarberne med. Tilsæt de øvrige ingredienser, undtagen sukker og eddike. Kog saucen sammen ca. 5 min.
  2. Tilsæt sukker og eddike, og kog yderligere ca. 5 min. Smag til med salt og peber samt evt. ekstra sukker efter smag. Fjern laurbærbladet. Saucen kan serveres varm eller kold.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Relaterede opskrifter

Småretter, snacks & tilbehørVegetarretter
Passer godt til friskkogt pasta med masser af parmesan.
Sådan gør du:
  1. Skær bladselleri, gulerødder, løg og hvidløgsfed i mindre stykker, og hak dem fint på et skærebræt med en stor kniv. Varm olivenolie op i en gryde, og svits grønsagerne heri et par min.
  2. Kom flåede og hakkede tomater, vin, laurbærblad, salt og peber i. Kog det hele sammen uden låg i ca. 20 min. Rør jævnligt. Fjern laurbærbladet. Kom oregano i, og kog det med de sidste 5-10 min.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Relaterede opskrifter

Annonce